G-QXXHXL9JW0
USD34,17
EURO38,02
CNY4,85
GBP45,69
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol74,06
GR. ALTIN2.889,71
BTC2.163.054,18

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi: İşte Açıklamaları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında, seçim sonuçlarını AK Parti Konya Milletvekilleri, Tahir Akyürek, Ziya Altunyaldız, Mehmet Baykan, Meryem Göka, Selman Özboyacı, Mustafa Hakan Özer, AK Parti İl Başkan Hasan Angı, MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile takip etti. Sonuçların netleşmesiyle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’daki AK Parti Genel Merkezi’nde yaptığı konuşma canlı yayından takip edildi.

Ardından, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, millî iradenin sandıkta tecelli ettiğini vurgulayarak seçilen belediye başkanları ve meclis üyelerine hayırlı olmasını diledi. MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan da millî iradeye saygı duyduklarını ve seçilen belediye başkanlarını tebrik etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, seçim sürecinde kendilerine destek veren Konyalılara teşekkür ederek, uzun bir maraton sonunda seçimleri kazandıklarını belirtti. Altay, 5 yıllık bir ruhsat daha alarak Konya’yı yönetmek için hazır olduklarını ifade etti.

Altay, seçim sonuçlarının şehir için ve ülke için hayırlı olmasını dilerken, herkesi uyumlu bir şekilde çalışarak Konya’nın menfaatine hizmet etmeye çağırdı. Konya’nın güzel bir geleceğe doğru ilerleyeceğine inandığını söyleyen Altay, destek veren ve oy kullanan herkese teşekkür etti.

Konya’nın huzurlu bir ortamda gerçekleşen seçimlerin ardından, Altay ve diğer seçilen belediye başkanları yeni bir döneme hazırlanarak Konya’ya hizmet etmek için çalışacaklarını belirtti. Herkesin destek ve katkılarıyla Konya’nın daha güzel bir yer haline getirileceğine inanan Altay, görevlerine başlamak için heyecanlı olduklarını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi: İşte Açıklamaları!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!