G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,13
CNY4,83
GBP45,41
EURO/USD1,12
BIST9.968,21
Petrol74,52
GR. ALTIN2.863,66
BTC2.156.697,53

YKS Başkanı Yener’den Son Dakika Açıklamalar: “Saat 21’de Yayın Yasakları Kalkacak!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YKS Başkanı Ahmet Yener, tüm il ve ilçe seçim kurullarından son durum hakkında bilgi aldıktan sonra oy verme işlemlerinin sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirtti. Yener, gün sonunda sorunsuz bir şekilde oy verme işlemlerinin tamamlanıp sayım işlemlerine geçileceğini umut ettiğini dile getirdi. Ayrıca kendisinin de oy kullanmaya gideceğini ifade etti.

Oy kullanmadan önce açıklamalarda bulunan Yener, Ankara’da oy kullandıktan sonra basın mensuplarına konuşma yaptı. Seçmenlere demokratik görevlerini yerine getirmeleri çağrısında bulunan Yener, herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadıklarını ve seçimlerin tüm yurtta sorunsuz bir şekilde devam ettiğini aktardı. Yener ayrıca, saat 21.00’de yayın yasaklarının kalkacağını ve saat 17.00’de kurulun toplanarak saatin öne çekilip çekilmeyeceğine bakılacağını belirtti. Tüm siyasi partilerin seçim kurallarına uymalarını övdü ve bu demokrasi şenliğinin halka hayırlı olmasını diledi.

HABER7 kaynaklı olan habere göre, Yener’in verdiği bilgilere göre seçim süreci herhangi bir aksaklık yaşamadan devam etmektedir. Yener, seçmenlerin oy kullanma sürecinde herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için gerekli önlemlerin alındığını vurgulamıştır. Ayrıca oy verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından sayım işlemlerine geçileceği bilgisini paylaşmıştır.

Ahmet Yener’in açıklamalarına göre, seçim sürecinde herhangi bir güvenlik sorunu yaşanmamış ve seçmenlerin oylarını rahatlıkla kullanabilecekleri bir ortam oluşturulmuştur. Yener, seçimlerin şeffaf ve demokratik bir şekilde gerçekleşmekte olduğunu belirtmiş ve vatandaşların bu sürece güvenmeleri gerektiğini vurgulamıştır.

HABER7 kaynaklı habere göre, YKS Başkanı Ahmet Yener’in seçim süreci hakkındaki açıklamaları neticesinde oy verme işlemlerinin sorunsuz bir şekilde devam ettiği ve seçmenlerin demokratik haklarını kullanmalarında herhangi bir engelle karşılaşmadıkları ortaya çıkmıştır. Yener’in seçim süreciyle ilgili yaptığı açıklamaların ardından, halkın seçimlere olan güveni ve beklediği şeffaflık konusundaki endişeleri azalmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
YKS Başkanı Yener’den Son Dakika Açıklamalar: “Saat 21’de Yayın Yasakları Kalkacak!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!