G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.928,70
Petrol74,56
GR. ALTIN2.865,03
BTC2.161.311,57

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Oy Kullandı: Demokrasinin Bayramı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, eşi Rahmi Göktaş ile birlikte Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oy kullanmak üzere Gazi Anadolu Lisesi’ndeki “4135” numaralı sandıkta sıra bekledi. Sandık görevlileriyle selamlaşarak kimliğini kontrol ettirdi ve oyunu kullandıktan sonra zarfını sandığa attı. Ardından mührü teslim ederek imzasını attı. Göktaş, oyunu kullandıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, bugünü demokrasinin bayramı olarak nitelendirdi ve vatandaşlık görevini yerine getirdiğini belirtti. Türkiye’nin kazanacağı bir seçim olacağına inandığını dile getirerek sonuçların vatan ve millete hayırlı olmasını temenni etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, eşi Rahmi Göktaş ile birlikte Gazi Anadolu Lisesi’ndeki “4135” numaralı sandıktaki oy görevini yerine getirdi. Sandık görevlileriyle selamlaşarak kimliğini kontrol ettiren Göktaş, oyunu kullandıktan sonra zarfını sandığa attı ve mührü teslim ederek imzasını attı. Göktaş, yaptığı açıklamada bugünü demokrasinin bayramı olarak nitelendirirken, vatandaşlık görevini yerine getirerek Türkiye’nin kazanacağı bir seçim olacağına inandığını dile getirdi. Sonuçların vatan ve millete hayırlı olmasını temenni ettiğini belirtti.

Bakan Göktaş, eşi ve sandık görevlileriyle birlikte Gazi Anadolu Lisesi’ndeki “4135” numaralı sandığa giderek oy kullandı. Kimliğini kontrol ettirip oyunu kullandıktan sonra zarfını sandığa atan ve mührü teslim ederek imzasını atan Göktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada bugünü demokrasinin bayramı olarak tanımladı. Kendisinin de vatandaşlık görevini yerine getirerek oy kullandığını vurgulayan Göktaş, Türkiye’nin kazanacağı bir seçim olacağına inandığını belirtti. Sonuçların vatan ve millete hayırlı olmasını temenni etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Oy Kullandı: Demokrasinin Bayramı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!