G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.156.249,88

Diyarbakır’da Seçim Pusulaları Helikopterle Taşındı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde, seçim görevlileri tarafından kullanılan oy pusulaları ve torbaları taşıyan askeri helikopter ile yapılan taşıma işlemi başarıyla gerçekleştirildi. Oy pusulaları ve görevliler, helikopterle Aygün, Akbulak, Bayır, Koçkar ve Saltuk mahallelerine taşındı. Seçim işlemlerinin tamamlanmasının ardından ise görevliler ve pusulalar tekrar helikopterle ilçe merkezine getirilerek İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na bırakılacak.

Diyarbakır Jandarma Hava Grup Komutanlığı tarafından havalanan askeri helikopter, seçim görevlileri ve oy pusulalarını taşımak üzere Kulp ilçe merkezine gitti. Helikopter, ilçe merkezinde bulunan İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasındaki mahallelere hareket etti. Görevliler ve oy pusulaları, helikopterle güvenli bir şekilde taşınarak oy kullanma işlemlerinin yapılacağı bölgelere ulaştırıldı.

Helikopterin Kulp ilçesine inmesinin ardından görevliler ve pusulalar, seçim sürecini sorunsuz bir şekilde yürütmek üzere mahallelere dağıtıldı. Seçim günü boyunca vatandaşların oy kullanmalarına yardımcı olacak olan görevliler, seçim sonuçlarının güvenli ve adil bir şekilde belirlenmesine destek olacaklar.

Gelişmeler yaşandıkça haber detayları güncellendiğinden, diğer haberlere göz atmayı unutmayın. Güncel haberleri ve Diyarbakır’daki seçim sürecine dair detayları sitemizden takip edebilirsiniz. Seçim günü oy pusulaları ve görevlilerinin güvenli bir şekilde taşınması, demokratik bir seçim sürecinin temel unsurlarından biridir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Diyarbakır’da Seçim Pusulaları Helikopterle Taşındı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!