G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,20
CNY4,85
GBP45,86
EURO/USD1,12
BIST10.029,73
Petrol74,47
GR. ALTIN2.914,81
BTC2.195.600,79

Ankara’da Yerel Seçimler Nedeniyle Trafiğe Kapatılacak Yollar Belli Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle trafiği kapatılacak yolları duyurdu. Sabah 08.00’den itibaren Yüksek Seçim Kurulu (YSK) binası çevresindeki yollar trafiğe kapatılacak. İl Seçim Kurulu ve İlçe Seçim Kurulları çevresinde alınacak tedbirler kapsamında belirtilen yollar trafiğe kapatılacak.

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 31 Mart 2024 tarihinde saat 08.00’den 02 Nisan 2024 tarihinde yoğunluk sona erene kadar belirlenen yollar trafiğe kapatılacak. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) binası çevresinde Ihlamur Caddesi, Atatürk Bulvarı ile İzmir 1 Caddesi arasında kalan bölüm,Elgün Sokağı, Necatibey Caddesi ile İzmir 1 Caddesi arasında kalan bölüm ve Ihlamur Sokağı tamamen trafiğe kapatılacak.

İl Seçim Kurulu binası çevresinde bulunan Kızılırmak Caddesi, Esat Caddesi ile Olgunlar Caddesi arasında kalan bölüm, Çankaya Geçici 1. İlçe Seçim Kurulu, Çankaya Geçici 2. İlçe Seçim Kurulu, Çankaya Geçici 3. İlçe Seçim Kurulu ve Çankaya Geçici 4. İlçe Seçim Kurulu çevresinde bulunan yollar da trafiğe kapatılacak. Ayrıca, Yenimahalle Geçici İlçe Seçim Kurulu, Altındağ Geçici İlçe Seçim Kurulu, Pursaklar Geçici İlçe Seçim Kurulu, Etimesgut Geçici İlçe Seçim Kurulu, Keçiören Geçici İlçe Seçim Kurulu ve Mamak Geçici İlçe Seçim Kurulu çevresindeki yollar da kapatılacak.

31 Mart’tan itibaren trafiğe kapatılacak yollar arasında; 9. Caddenin Bişkek Caddesi ile Şehit Meryem Yılmaztürk Caddesi arasında kalan bölümü, 15. Caddenin 9. Cadde ile 12. Sokak arasında kalan bölümü, 11. Sokağın Şehit Meryem Yılmaztürk Caddesi ile 15. Cadde arasında kalan bölümü, Tavuskuşu Sokağın Dikmen Caddesi ile Şehit Alaattin Saraçyakupoğlu Sokak arasında kalan bölümü gibi birçok cadde ve sokak bulunmaktadır.

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün açıklamasına göre, belirtilen tarihler arasında trafiğe kapatılacak yolların dışında kalan alternatif güzergahları kullanmaları konusunda sürücüler uyarıldı. Şehir trafiğinin olumsuz etkilenmemesi için gerekli tedbirlerin alınacağı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara’da Yerel Seçimler Nedeniyle Trafiğe Kapatılacak Yollar Belli Oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!