G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,20
CNY4,85
GBP45,86
EURO/USD1,12
BIST10.029,73
Petrol74,47
GR. ALTIN2.914,81
BTC2.195.600,79

Jandarma’dan Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 20 Organizatör Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen ‘Kalkan-18’ operasyonunda Van, İzmir, Iğdır, Şırnak ve Muğla illerinde 20 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 559 düzensiz göçmen yakalandı. Bakan Yerlikaya, operasyonun başarılı sonuçlarıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, göçmen kaçakçılığı organizatörlerinin 13’ünün tutuklandığını ve 5’inin hakkında adli kontrol kararı verildiğini belirtti. Ayrıca, operasyonlar sırasında el konulan 13 araç, 2 sahte pasaport ve kaçak ilaçlarla ilgili işlemlerin devam ettiğini ifade etti.

Bakan Yerlikaya, operasyona katılan ekipleri tebrik ederek, insan kaçakçılığı konusunda sıfır tolerans politikasının devam edeceğinin altını çizdi. Ülkemizi düzensiz göçün hedefi ve transit geçiş yolu haline getirme girişimlerine karşı kararlı bir şekilde mücadele edileceğini vurgulayan Bakan Yerlikaya, düzensiz göçle mücadelenin azim ve kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.

Operasyonlar sonucunda yakalanan düzensiz göçmenler ise ülkelerine geri gönderilmek üzere geri gönderme merkezlerine teslim edildi. Bu başarılı operasyonun insan kaçakçılığı ve düzensiz göçle mücadeledeki önemine dikkat çeken Bakan Yerlikaya, milletin desteğiyle ülkenin her köşesinde bu tür suçlarla etkin bir şekilde mücadele edileceğini ifade etti.

Operasyonun başarılı sonuçları, ülkemizin sınırlarının güvenliğini korumak adına yapılan önemli adımların bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Jandarma ekiplerinin yürüttüğü operasyonlarla insan kaçakçılığı ve düzensiz göçle mücadelede etkin bir şekilde çalışıldığı görülüyor. Bakan Yerlikaya’nın bu operasyonları destekleyen açıklamaları, hükümetin güvenlik politikalarının kararlılıkla uygulandığını gösteriyor.

Bu operasyonlar, ülkenin sınırlarının güvenliğini sağlamak ve insan kaçakçılığı ile mücadele etmek adına atılan önemli adımların bir parçası olarak değerlendiriliyor. Operasyonlarda elde edilen başarılı sonuçlar, jandarma ekiplerinin görevlerini başarılı bir şekilde yerine getirdiğini ve halkın güvenliği için kararlılıkla çalıştıklarını gösteriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Jandarma’dan Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 20 Organizatör Yakalandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!