G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,17
CNY4,86
GBP45,83
EURO/USD1,12
BIST10.029,73
Petrol74,45
GR. ALTIN2.921,60
BTC2.190.309,02

Yonca Evcimik Estetik Müdahalesiyle Gençliğini Geri Getiriyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yonca Evcimik, popüler şarkılarıyla tanınan bir sanatçı olmanın yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Özel hayatını gözlerden uzak tutmayı tercih eden ünlü isim, son zamanlarda yaptığı estetik operasyonla gündeme geldi. 60 yaşındaki sanatçı, yaptırdığı estetiği açıklarken, “Bundan sonra yaşlanmak yok” dedi.

Evcimik, son estetik operasyonuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Oyuncu, “Ben en son bir şey yaptırdım. Bir hafta önce bebek kordonundan oluşturulmuş kök hücre denilmese de kök hücre gibi kullanılan bir şey… Bir hafta 10 günde anlaşılabilecek bir şey değil. 2 ay sonra faydasını göreceğime eminim bundan sonra yaşlanmak ve estetik yok” ifadelerini kullandı.

Yonca Evcimik, hayranlarına estetik operasyonla ilgili detaylı bilgi verirken, gelecek süreçte yaşlanmak gibi bir sorunla karşılaşmayacağını belirtti. Ünlü ismin, yüzüne yaptırdığı estetik işlemle ilgili izleyicilerini heyecanlandıran açıklamaları, sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Evcimik’in estetik operasyonu, medyada geniş yankı uyandırdı ve birçok kişi tarafından konuşulmaya başlandı. Sanatçının genç ve dinamik görünümü, estetik operasyonunun başarısını kanıtlar nitelikte olurken, hayranları da Yonca Evcimik’in gençlik iksirini merakla bekliyor.

Son dönemde hayatına dair pek çok detayı paylaşan Yonca Evcimik’in estetik operasyonuyla ilgili yapmış olduğu açıklamalar merak konusu olmaya devam ediyor. Ünlü sanatçının, gelecek dönemde de genç ve sağlıklı bir görünüm sergileyeceği ve hayranlarını şaşırtmaya devam edeceği düşünülüyor. Yonca Evcimik’in estetik operasyonuyla ilgili merak edilen tüm detaylar, ilerleyen günlerde ortaya çıkacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yonca Evcimik Estetik Müdahalesiyle Gençliğini Geri Getiriyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!