G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,17
CNY4,86
GBP45,83
EURO/USD1,12
BIST10.029,73
Petrol74,45
GR. ALTIN2.921,60
BTC2.190.309,02

Köyde Kaybolan Adamın Şüpheli Ölümü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne’nin Hıdırağa köyünde yaşayan 51 yaşındaki Hamit Kır, bir anda ortadan kaybolmuştur. Köy muhtarlığı, kayıp başvurusunda bulunmak için jandarmaya başvurmuştur. İddiaya göre, köyde hayvan ağılında çalışan İ.T. isimli şüpheli, köylülere Hamit Kır’ın yurt dışında olduğunu söylemiş ve bir ay burada kalacağını belirtmiştir. Şüpheli İ.T’nin Gaziantep’e gittiği ve kullandığı telefon ile yurt dışında olduğunu iddia ettiği öğrenilmiştir.

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan İ.T’nin üzerinde kayıp şahsın telefonu bulunmuş ve Hamit Kır’ın banka hesap hareketlerinden 500 bin TL para transferi yaptığı tespit edilmiştir. Jandarma ekipleri, yaklaşık bir haftadır köy merasında arama yaparken, kayıp Kır’ın cesedi Küçükdöllük Köyü Göleti yakınlarında toprağa gömülü olarak bulunmuştur. Cesedin üzerine birkaç koyun ölüsünün atıldığı da tespit edilmiştir.

Hamit Kır’ın cenazesi Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmıştır. Olayın ardından geniş çaplı bir soruşturma başlatılmış ve Edirne İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ekipleri, şüpheli İ.T.’yi gözaltına almıştır. İfade veren İ.T., Edirne Adliyesi’ne sevk edilmiştir.

İ.T.’nin mahkemesi devam etmektedir. Bu vahşi cinayetin detayları araştırılırken, köy halkı ve yetkililer büyük bir şaşkınlık içindedir. Hamit Kır’ın tek başına yaşadığı ve köyde tanınan birisinin aniden kaybolması, köyde tedirginlik yaratmıştır. Olayın aydınlatılması ve adaletin yerini bulması için soruşturma titizlikle yürütülmektedir. İ.T.’nin cinayetle bağlantısı ve nedeni merak konusu olmuş, köy halkı ise kısa süre içinde olup bitenleri anlamaya çalışmaktadır. Karanlık bir sır perdesi altında yaşanan bu olayın ardından adaletin tecelli edeceği umulmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Köyde Kaybolan Adamın Şüpheli Ölümü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!