G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,14
CNY4,85
GBP45,80
EURO/USD1,12
BIST10.029,73
Petrol74,50
GR. ALTIN2.915,18
BTC2.177.914,42

Ankara’da ‘Sahte’ Pankartlar Kriz Yarattı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da yapılacak olan yerel seçimlere sadece 1 gün kala, şehrin çeşitli yerlerine ‘sahte’ pankartlar asıldı ve bu durum krize neden oldu. Konuyla ilgili olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sert bir açıklama yapıldı. Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, sahte pankartlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Gültekin, seçimi kaybedeceğini anladığını düşünen grupların son günlerde panikleyerek kirli oyunlara başvurduğunu ifade etti. Ankara’nın çeşitli noktalarına asılan ve belediyeyi hain bir terör örgütüyle yan yana koymaya çalışan pankartların, kirli siyaset tarihine geçeceğini belirtti. Ankara seçmeninin bu tür hileli ve ucuz oyunlara prim vermeyeceğini vurgulayan Gültekin, pankartları bastıran ve asan kişiler hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Kirli siyasetten medet umanlara seslenen Gültekin, bu durumun yeterli olmadığını ve seçime bir gün kala tecrübeli olduklarını hatırlatarak, bebek katili Abdullah Öcalan’ın kardeşini kullanarak TRT’ye çıkıp mesajlarını mitinglerde okutmalarını eleştirdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet anlayışını ise şeffaf, adil ve insan odaklı olarak sürdüreceğini belirterek, Ankaralılara olan hizmetlerin devam edeceğini ifade etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sert açıklaması, seçim öncesinde şehirde gerilimi artırdı. Belediye yetkilileri, sahte pankart olayını kınarken, halkı bu tür provokasyonlara karşı uyaracaklarını belirttiler. Yerel seçimlere olan bu son günlük gerginlik, Ankara’da seçim atmosferini olumsuz etkilemeye devam ediyor. Ankara’da yaşayanlar ise belediye ekiplerinin sahte pankartları kaldırarak şehrin temiz bir şekilde seçimlere gitmesini bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara’da ‘Sahte’ Pankartlar Kriz Yarattı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!