G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO38,10
CNY4,85
GBP45,76
EURO/USD1,12
BIST10.048,99
Petrol74,53
GR. ALTIN2.894,78
BTC2.150.843,74

Gönül Köprüsü 2024 Projesi Kapsamında Alayköy’de Unutulmaz Bir İftar Programı Gerçekleştirildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından yürütülen “Gönül Köprüsü 2024 Projesi” kapsamında Başkent Lefkoşa’da bulunan Alayköy’de bir iftar programı düzenlendi. YTB Başkanı Abdullah Eren başkanlığındaki heyet, iftar programı öncesinde köy ziyareti gerçekleştirerek vatandaşlara ve çocuklara Ramazan hediyeleri dağıttı. Etkinlik kapsamında çocuklara Karagöz-Hacivat gösterisi sunuldu.

İftar programına yüzlerce kişi katılırken, program sonrasında YTB Başkanı Abdullah Eren vatandaşlara hitap etti. Eren, YTB’nin faaliyetleri hakkında bilgi verirken eğitim ve kültür alanlarında yapılan çalışmalarla Kardeş Vatan’a destek verdiklerini belirtti. KKTC’de Ramazan ayı boyunca düzenlenen iftar programları ve Gönül Köprüsü Projesi kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerle Ramazan hediyelerinin vatandaşlara ulaştırıldığını aktardı.

YTB Başkanı Abdullah Eren, bugün gerçekleştirilen iftar programlarının adadaki Türk varlığının şehitler ve gaziler sayesinde mümkün olduğunu vurguladı. Türk varlığının adada sürekli olabilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, YTB’nin çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Işıklar altında verilen iftarda bir araya gelen vatandaşlar, YTB Başkanı Abdullah Eren’in konuşmasını ilgiyle dinledi. Program sonunda YTB heyeti, vatandaşlarla sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinledi.

YTB’nin yürüttüğü “Gönül Köprüsü 2024 Projesi” ile Türkiye ile KKTC arasındaki bağların güçlendirilmesi hedefleniyor. Bu projenin yanı sıra YTB, yurtdışında yaşayan Türkler ve akraba topluluklarının ihtiyaçlarına yönelik birçok faaliyet yürütmektedir. YTB’nin KKTC’deki etkinlikleri ve projeleri, toplumun her kesimine dokunarak Türkiye ile KKTC arasındaki kardeşlik bağlarını güçlendirmeyi amaçlamaktadır.

Sonuç olarak, YTB başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı, Alayköy’deki vatandaşları bir araya getirerek birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmiştir. YTB’nin faaliyetleri, Türkiye-KKTC ilişkilerine olumlu katkılar sağlarken, yurtdışında yaşayan Türk vatandaşlarını da desteklemeyi sürdürmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gönül Köprüsü 2024 Projesi Kapsamında Alayköy’de Unutulmaz Bir İftar Programı Gerçekleştirildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!