G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO38,10
CNY4,85
GBP45,76
EURO/USD1,12
BIST10.048,99
Petrol74,53
GR. ALTIN2.894,78
BTC2.150.843,74

AKP’li Mustafa Günaydın, Afganlardan Oy İstiyor ve Danışmanlık Vaadi Veriyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur İttifakı’nın Beylikdüzü Belediye Başkan adayı olan AKP’li Mustafa Günaydın, Afgan vatandaşlardan oy istedi. Partisinin düzenlediği bir etkinlikte konuşan Günaydın, Afganlara seslenerek, “Cumhurbaşkanı’nın emanetine sahip çıkın” dedi ve sandığa gitme çağrısında bulundu. Afganlara danışmanlık vaadi veren Günaydın, “Tüm Afganlar belediyede temsil edilecek” sözlerini söyledi.

Günaydın, konuşmasında, her iki tarafın da Müslüman olduğunu vurgulayarak, aynı dinin mensupları olduklarını belirtti. Partisinin ve kendisinin Afgan vatandaşların yanında olduğunu ifade eden Günaydın, önlerindeki yerel seçimde desteklerine ihtiyaç duyduklarını söyledi. Günaydın, Afgan vatandaşlara sandıklara gidip oy kullanmalarını istedi ve Cumhurbaşkanı’nın emanetine sahip çıkmalarını rica etti.

AKP’li aday, Afgan vatandaşlarla ilgili güzel projelerinin olduğunu belirterek, belediyeyi aldıklarında Afganlı kardeşlere danışmanlık hizmeti vereceklerini açıkladı. Danışmanlık sayesinde Afgan vatandaşların projeleri inceleyebileceği ve yardım alabileceğini belirten Günaydın, tüm Afganları belediyede temsil edeceklerini söyledi. Afgan vatandaşların belirleyeceği bir kişiyi danışman olarak atayacaklarını ve onlara gerekli desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Günaydın, Afgan kardeşlerin kendilerini hiç yalnız bırakmadığını ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Üç buçuk yıl ilçe başkanlığı yaptığını ve Afgan kardeşlerle düğünlerde ve cenazelerde bir araya gelerek birlikte olduklarını belirtti. Afgan vatandaşların Cumhurbaşkanı, AK Parti ve kendilerini hiç yalnız bırakmadığını söyleyen Günaydın, desteklerin devamını beklediğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP’li Mustafa Günaydın, Afganlardan Oy İstiyor ve Danışmanlık Vaadi Veriyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!