G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,07
CNY4,84
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,71
GR. ALTIN2.842,46
BTC2.174.454,44

İyi Parti Genel Başkanı Akşener’in CHP’ye Tepkisi: “Çıldırttılar Beni!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sonunda İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i çıldırttılar. CHP’nin belediye başkanları ve acemi genel başkanı her fırsatta Akşener’e yönelik eleştiriler yapıyordu, ancak hiç bu kadar abartmamışlardı. Özgür Özel, Akşener’in sinir uçlarına dokundu ve “Onda zerre kadar vicdan yok” diyerek şiddetli bir eleştiri yaptı. İstanbul’un belediye başkanı Mansur Yavaş, İyi Parti’den istifa edenlerin kendisiyle birlikte çalıştığını itiraf etti. Balıkesir başta olmak üzere Özgür Özel, Akşener’e yönelik hakaretlerde bulundu ve İyi Parti tabanına “İyi insanlar” diye hitap etti. İstanbul’daki CHP adayı ise DEM ve İyi Parti seçmenlerine hitap ederek oyları bölmeme çağrısı yaptı.

Akşener, bu eleştirilere bir süre sessiz kaldı ancak seçime iki gün kala Kürşat Zorlu’nun duyurduğu iftar yemeğinde açtı ağzını yumdu gözünü. Akşener, önce destek verdiği Mansur Yavaş ve İstanbul’un belediye başkanını hainlikle suçladı. İki ismi zorba ilan ederek ahlaksızlıkla suçladı ve partisine yapılan operasyonun sorumlusu olarak gösterdi. Mansur Yavaş’a yönelik olarak da “Ev zencisi” ifadesini kullandı. Akşener, Özgür Özel’e riyakarlıkla abla dememesi gerektiğini belirterek sert bir eleştiri yaptı. Adana Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın sözlerini eleştirerek Taş Medreseliler ile ilgili açıklamalarına karşı çıktı.

Meral Akşener’in Kocatepe’de yaptığı konuşmanın ardından İyi Parti’nin “Hür ve müstakilleşme” çabaları CHP tarafından hazımsızlıkla karşılandı. İstifalar, iddialar ve eleştiriler havada uçuştu ve İyi Parti seçime yara alarak girdi. CHP’nin trollerinin de etkisiyle hırpalanan İyi Parti, önemli kampanyalar düzenlemesine rağmen İstanbul, Ankara, Balıkesir, Edirne, Çanakkale ve Manisa gibi illerde seçmen grubunu devşiremedi. Seçim sürecinin sonunda Akşener’in çıkışı dikkat çekerken, CHP’nin tutumu ve yandaş medyanın saldırıları da tartışma yarattı.

Sonuç olarak, Meral Akşener’in çıldırmasının ardında CHP’nin zorba tavrının yattığı belirtilirken, seçim sonrası bu konuda daha net açıklamalar yapılması bekleniyor. CHP ve medyasının eleştiri ve ithamlarıyla siyasetçileri, bilim insanlarını ve sanatçıları hedef alması dikkat çekerken, Akşener’in tepkisi önemli bir gelişme olarak yorumlanıyor. CompletableFuture, gelişmeleri takip ederek konuyu daha detaylı ele alacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İyi Parti Genel Başkanı Akşener’in CHP’ye Tepkisi: “Çıldırttılar Beni!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!