G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,13
CNY4,84
GBP45,50
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,77
GR. ALTIN2.847,36
BTC2.169.630,32

Aydın’da Terör Örgütü Propagandası Yapan 4 Şüpheli Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, ‘Silahlı Terör Örgütü Propagandası Yapmak’ suçundan aranan şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Didim, Efeler ve Germencik ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, terör örgütleri TKP/ML, THKP-C, PKK/KCK-PYD/YPG/YPJ propagandası yapmak suçundan aranan 4 şüpheli şahıs tespit edilerek gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında yasal süreç devam ediyor.

Operasyonlar kapsamında Didim, Efeler ve Germencik ilçelerinde yapılan çalışmalar neticesinde, aranan şahısların terör örgütleri adına propagandalar yaptığı belirlendi. Yapılan istihbari çalışmalar sonucunda tespit edilen 4 şüpheli şahıs, Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şahısların üzerinde ve bulundukları yerlerde yapılan aramalarda ise örgütsel dokümanlar ve dijital materyaller ele geçirildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, başarılı operasyonların ardından gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli sürecin titizlikle yürütülmesini sağlıyor. Şüphelilerin sorguları devam ederken, ellerindeki delil ve kanıtların incelenmesi için gerekli adımlar atılıyor.

Şüphelilerin terör örgütlerinin propagandasını yaparak toplumda korku ve kaos ortamı oluşturmaya çalıştıkları belirtilirken, Jandarma ekipleri bu tür faaliyetlere karşı kararlı bir şekilde mücadele etmeye devam edeceklerini açıkladı. Bölgede ve ülke genelinde terör örgütlerine karşı operasyonlarını sürdüren Jandarma’nın, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için var gücüyle çalıştığı vurgulandı.

Operasyonlarda gözaltına alınan 4 şüphelinin sorgularının devam ettiği belirtilirken, toplumun huzur ve güvenliğini tehlikeye atan her türlü terör örgütü faaliyetine karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi. Jandarma ekipleri, halkın huzurunu bozmaya çalışan terör örgütlerine karşı koordineli ve etkili bir şekilde operasyonlarını yürütmeye devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aydın’da Terör Örgütü Propagandası Yapan 4 Şüpheli Yakalandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!