G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.142.917,82

ABD Başkanı Joe Biden’ın New York’taki Seçim Kampanyası İçin Dikkat Çeken Güvenlik Önlemleri – İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Başkanı Joe Biden, 2024 başkanlık seçimleri için düzenlenen bağış kampanyası kapsamında New York’a geldi. Biden’ın katılacağı bağış etkinliği için güvenlik önlemleri alındı ve etkinliğin yapılacağı binanın çevresine 20 kum dolu kamyon konuşlandırıldı. Etkinliğe eski Demokrat başkanlar Barack Obama ve Bill Clinton’ın yanı sıra First Lady Jill Biden, Queen Latifah, Mindy Kaling gibi ünlü isimler de katılacak. Kampanya etkinliğinde 5 bin kişinin bulunması ve 25 milyon dolar bağış toplanması bekleniyor.

Katılımcılar için farklı fiyat seçenekleri sunuldu. En ucuz bilet 250 dolar iken zengin bağışçılar, Biden, Clinton ve Obama ile fotoğraf çektirmek için 100 bin, özel resepsiyona katılmak için 250 bin ve Biden’la görüşmek için 500 bin dolar ödeyecek. Kasım ayındaki başkanlık seçimi için Biden’ın 155 milyon dolar, Trump’ın ise 37 milyon dolar bağış topladığı biliniyor. Biden, New York’a eski Başkan Obama ile birlikte geldi ve Clinton’ın da etkinliğe katılması bekleniyor. Bazı sivil toplum örgütleri, Biden’ı İsrail politikasını eleştirmek için protesto etmeyi planladı.

Öte yandan, eski Başkan Trump’ın aynı gece New York’un Queens kentinde bir polisin cenaze törenine katılması bekleniyor. Bu durumun New York trafiğinde ciddi yoğunluğa yol açabileceği tahmin ediliyor. Biden’ın ziyareti sırasında sivil aktivistler, İsrail’in Gazze’deki saldırılarına ve ABD’nin politikasına tepki göstererek New Yorkluları ön seçimlerde boş oy kullanmaya çağırıyor. Sonuç olarak, New York’ta yapılacak olan bağış etkinliği büyük ilgi görmekte ve güvenlik önlemleri ile dikkat çekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
ABD Başkanı Joe Biden’ın New York’taki Seçim Kampanyası İçin Dikkat Çeken Güvenlik Önlemleri – İşte Detaylar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!