G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,00
CNY4,85
GBP45,64
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol74,05
GR. ALTIN2.887,72
BTC2.168.489,30

Galatasaray, Milli Maç Arasında Hatayspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli maçlar arasında lige verilen arada Antalya’da bulunan Cullinan Belek’te Hazırını Sürdüren Galatasaray, 2 Nisan Salı günü Hatayspor’u ağırlayacak. Sarı-kırmızılı ekip, teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenmanlarla maç öncesine hazırlanıyor. Galatasaray’ın antrenmanları, dinamik ısınma ile başlayıp 10’a 2 pas çalışmalarıyla devam ediyor. İdmanlar çift kale maçlarla sona eriyor.

Galatasaray, Hatayspor maçı öncesindeki hazırlıklarını Cullinan Belek tesislerinde sürdürüyor. Takım, antrenmanları dinamik ısınmayla başlatıp 10’a 2 pas çalışmalarıyla devam ettiriyor. İdmanlar, çift kale maçlarla sona eriyor ve takım bir günlük iznin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri’nde çalışmalarına devam edecek.

Galatasaray’ın 31. hafta maçında Hatayspor’u ağırlayacağı bildirildi. Maç, 2 Nisan Salı günü oynanacak ve Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki ekip ile sahada olacak. Hazırlık çalışmaları, Cullinan Belek tesislerinde gerçekleştiriliyor ve takım her antrenmana dinamik ısınma ile başlıyor. İdmanlar, 10’a 2 pas çalışmaları ve çift kale maçlarla devam ediyor.

Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürürken takımın tamamı büyük bir motivasyonla çalışmalarını yürütüyor. Antrenmanlar, teknik direktör Okan Buruk’un gözetiminde gerçekleşirken, takımın hedefi galibiyet için sonuna kadar mücadele etmek. Galatasaray, ligdeki konumunu korumak ve galibiyet serisini sürdürmek için Hatayspor maçına en iyi şekilde hazırlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray, Milli Maç Arasında Hatayspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!