G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO37,99
CNY4,86
GBP45,70
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,94
GR. ALTIN2.895,01
BTC2.157.928,22

Sosyal Medya Fenomeni Banu Parlak, Adliyede Bir Skandala Yol Açtı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, Dilan ve Engin Polat çiftinin güzellik merkezine silahlı saldırı düzenlediğine dair iddiaların ardından gündeme gelmişti. Bu olayın yankıları devam ederken Banu Parlak, bugün icra dosyasından dolayı Küçükçekmece Adliyesine geldi. Adliyede icra memuruyla yaşadığı tartışma sonrasında adeta bir kaos ortamı oluşturan Parlak, savcı tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Banu Parlak’ın olaylarıyla gündeme gelmesi aslında yeni değildi. Beylikdüzü Marmara Mahallesi’nde bulunan lüks sitede yaşayan Parlak’ın köpeği Drago, komşuları Yasemin Kılıç ve annesinin köpeği Leo’ya saldırmıştı. Site sakinlerinin güçlükle ayırmaya çalıştığı köpekler arasındaki kavga sonucunda Leo ağır yaralanmış ve veterinere götürüldüğünde maalesef hayatını kaybetmişti. Bu olayda Banu Parlak’ın köpeği Drago, Yasemin Kılıç’ı da kolundan çizmişti.

Banu Parlak’ın adını sıkça duyulmasının sebeplerinden biri de sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarıyla dikkat çekmesiydi. Milyonlarca takipçisi olan Parlak, güzellik merkezine silahlı saldırı iddialarıyla da uzun süre gündemde kalmıştı. Ancak bu son olay, Parlak’ın hayranlarını da şaşırtacak cinstendi.

Adliyeden çıktıktan sonra basın mensuplarının karşısına geçen Parlak, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmamıştı. Ancak olayın ardından sosyal medya hesaplarına yaptığı paylaşımlarla gündemde kalmaya devam etti. Banu Parlak, hakkındaki iddiaların gerçek olup olmadığı konusunda ise sessizliğini koruyor.

Yaşanan bu olaylar, Banu Parlak’ın adının daha da fazla duyulmasına sebep oldu. Sosyal medya fenomeni olarak tanınan Parlak, yaşadığı sürekli olaylarla ve skandallarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Banu Parlak’ın hakkındaki iddiaların ve olayların nasıl sonuçlanacağı ise merakla bekleniyor. Son gelişmelerin ardından Parlak’ın hayatında nasıl bir değişiklik olacağı ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak gibi görünüyor. Banu Parlak, artık daha dikkatli ve kontrollü hareket etmek zorunda kalabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sosyal Medya Fenomeni Banu Parlak, Adliyede Bir Skandala Yol Açtı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!