G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO37,99
CNY4,86
GBP45,70
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,94
GR. ALTIN2.895,01
BTC2.157.928,22

Pazar Pazarı Cinayeti: Mobbing İddiasıyla İşlenen Cinayet Şok Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kalyoncu Kulluğu Mahallesi Kurdela Sokak’ta bulunan Yenişehir Semt Pazarı’nda geçtiğimiz pazar günü saat 09.40 sıralarında korkunç bir olay meydana geldi. Semt pazarında pazarcılık yapan Salih Aka, evinin önünde tezgahını açtığı esnada, kapüşonlu bir saldırganın silahlı saldırısına uğradı. Saldırgan birkaç el ateş ettikten sonra kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Ağır yaralanan Salih Aka ise yere serildi. Olay, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları müdahaleye rağmen Salih Aka’nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekipleri ise saldırganın kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışmalarını sürdürdü. Güvenlik kameralarında yapılan incelemeler sonucu saldırganın giysisini çöp konteynerine attığı tespit edildi. Kimliği belirlenen Mustafa S. (28) ise bir gün sonra çalıştığı iş yerinde gözaltına alındı. Mustafa S.’nin evinde yapılan aramalarda 3 ruhsatsız tabanca ve 100 fişek ele geçirildi.

Cinayet zanlısı Mustafa S., polise verdiği ifadede, yıllar önce çalıştığı marketteki patronu Salih Aka’nın kendisine sürekli mobbing uyguladığı ve aşağıladığı için cinayeti işlediğini belirtti. Emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanan Mustafa S., salı günü mahkemeye çıkarılarak cezaevine gönderildi.

Yaşanan bu trajik olay sonrası Semt Pazarı esnafı ve vatandaşlar büyük üzüntü içinde. Salih Aka’nın ani ölümü tüm mahalle sakinlerini derinden sarsarken, cinayetin ardından tutuklanan Mustafa S.’nin motivasyonu konusunda da çeşitli spekülasyonlar yapılmaya başlandı. Polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatmış durumda ve gelişmeleri titizlikle takip etmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Pazar Pazarı Cinayeti: Mobbing İddiasıyla İşlenen Cinayet Şok Etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!