G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.151.904,54

Erdoğan’dan Emeklilere Müjde: Temmuzda Yeni Düzenleme!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçim süreciyle ilgili Bursa’da düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, emeklilerle ilgili temmuz ayını işaret ederek, “Yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız.” şeklinde konuştu. Kendi sıkıntılarını paylaşan her vatandaşın haklı olduğunu belirten Erdoğan, enflasyon konusunda Avrupa ve ABD’nin de mücadele ettiğine dikkat çekti.

Erdoğan, konuşmasında muhalefeti eleştirerek ihtirasları yüzünden PKK’ya ve FETÖ’ye destek verdiklerini iddia etti. Mitinge 90 bin kişinin katılım gösterdiğini söyleyen Erdoğan, Türkiye Yüzyılına hazırlanıldığını ve Bursa’nın önemli bir şehir olduğunu vurguladı. Ülkemiz muhalefetinin uzun vadeli çıkarları dikkate almadığını ifade eden Erdoğan, siyasi vizyonlarının sıfır olduğunu belirtti.

Erdoğan, Türkiye’nin güven ve istikrar iklimini bozmak için uzun süredir çeşitli oyunlar oynandığını ve bu oyunlara karşı durduklarını ifade etti. Geçmişte yaşanan tuzaklardan ders alarak, ülkemizi her türlü tehdide karşı korumayı sürdüreceklerini dile getirdi. Bu süreçte siyasi partilerin ve muhalefetin sorumluluklarını yerine getirmediğini belirten Erdoğan, halkın taleplerini yerine getirmek için çaba gösterdiklerini söyledi.

Erdoğan ayrıca temmuz ayında emekli maaşlarının gözden geçirileceğini ve artışlar gerçekleştirileceğini açıkladı. Emeklilere yapılan ikramiyelerin arttığını ve 5 bin lira ödeme gerçekleştirildiğini belirten Erdoğan, memurlara ek gösterge uygulamasının genişletilmesi için çalışmaların tamamlandığını ifade etti. Ayrıca küçük esnafların prim gün sayıları için de düzenleme yapılacağını dile getirdi.

Erdoğan’ın açıklamaları, muhalefete yönelik eleştirileri ve geleceğe yönelik planlarıyla Bursa’da gerçekleşen miting oldukça önemliydi. Halkın taleplerine duyarlı olduğunu belirten Erdoğan, ülkenin geleceği için çaba harcadıklarını ve halkın haklı sitemlerini dikkate aldıklarını vurguladı. Emeklilerin ve çalışanların sorunlarına yönelik çözüm arayışlarının devam edeceğini ifade eden Erdoğan, ülkenin iç ve dış tehditlerine karşı birlik içinde hareket edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’dan Emeklilere Müjde: Temmuzda Yeni Düzenleme!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!