G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO37,96
CNY4,85
GBP45,68
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,62
GR. ALTIN2.884,49
BTC2.164.574,61

Ünlü Oyuncu Erkan Petekkaya’nın Acı Kaybı: Babasını Toprağa Veriyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erkan Petekkaya’nın babası Akın Petekkaya’nın vefat haberi, ünlü oyuncu tarafından sosyal medya hesabından duyuruldu. Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı “Ali Kaptan” karakteriyle tanınan ve şöhreti yakalayan oyuncu, babasının vefatını sevenleriyle paylaştı. Akın Petekkaya’nın cenaze bilgileri de aynı paylaşımda yer aldı.

Erkan Petekkaya, sosyal medya hesabında yaptığı duyuruda, “Canım Babam Akın Petekkaya’yı bu sabah kaybettik. Cenaze namazı Beykoz/Kavacık Görele Mahallesi Camii’nde kılınacak. Allah hepimizin büyüklerine rahmetler eylesin” ifadelerini kullandı. Aileyi ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğan bu kayıp, Erkan Petekkaya’nın babası için yapılan dualarla anıldı.

Diğer taraftan, Erkan Petekkaya’nın annesi Şerife Petekkaya’nın da uzun süredir Alzheimer tedavisi gördüğü biliniyordu. 69 yaşındaki Şerife Petekkaya, 2020 yılında hayata gözlerini yummuştu. Şerife Petekkaya için Acarkent Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Beykoz’da defin işlemi gerçekleştirilmişti. Bu acı kayıplarla sarsılan aile, bir yandan da birlik ve beraberlik içinde güçlerini toplamaya çalışıyor.

Erkan Petekkaya’nın ailesine yapmış olduğu destek ve sevgi dolu paylaşımlar, hayranlarının da kalbini ısıtıyor. Oyuncunun samimiyeti ve ailesine duyduğu derin sevgi, takipçileri tarafından büyük bir beğeni topluyor. Erkan Petekkaya’nın babası Akın Petekkaya’nın vefatıyla yasa boğulan aileye, sevenlerinden ve dostlarından da büyük bir destek gelmekte.

Baba Akın Petekkaya’nın vefatıyla birlikte, Erkan Petekkaya ve ailesi için zorlu bir süreç başlamış oldu. Ancak, sevenleri ve dostlarının desteği ile bu acı günleri el ele atlatmaya çalışacaklar. Oyuncunun paylaştığı duygusal mesajlar ve aileye olan bağlılığı, takipçilerinin gözünde onu daha da değerli kılıyor. Allah rahmet eylesin, sevenleri sabır versin.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ünlü Oyuncu Erkan Petekkaya’nın Acı Kaybı: Babasını Toprağa Veriyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!