G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO37,96
CNY4,85
GBP45,68
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,62
GR. ALTIN2.884,49
BTC2.164.574,61

Artvin-Erzurum Yolunda Korkunç Kaza: Muhabir Hayatını Kaybetti, Diğerleri Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Artvin-Erzurum kara yolunun 12. kilometresinde, TRT Haber Artvin Muhabiri Fatih Tüysüz’ün yönetimindeki araç, yol kenarındaki kayalara çarptı. Kazada sürücü olan Tüysüz ve yanında bulunan Çoruh Postası Gazetesi imtiyaz sahibi Tolga Gül yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Artvin Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hayatını kaybeden kişi ise, aynı zamanda Eski Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olan Gül oldu. Tüysüz ise ağır yaralı olarak hastanedeki tedavisine devam ediyor.

Kaza, Artvin-Erzurum kara yolunun 12. kilometresinde meydana geldi. TRT Haber’in Artvin Muhabiri olarak görev yapan Fatih Tüysüz’ün kullandığı araç, kontrolden çıkarak yol kenarındaki kayalara çarptı. Kazada, Tüysüz ve beraberindeki Tolga Gül yaralandı. Olay yerine ulaşan 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Artvin Devlet Hastanesi’ne sevk ettiler.

Tolga Gül, aynı zamanda Çoruh Postası Gazetesi’nin imtiyaz sahibi olarak da biliniyordu. Hayatını kaybeden Gül, aynı zamanda Eski Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevini de yürütmekteydi. Gül’ün ölümü, Artvin basın camiasında büyük üzüntü yaratırken, Tüysüz’ün ise hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Kazaya ilişkin detaylar henüz netlik kazanmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. TRT Haber Genel Yayın Yönetmenliği de konuyla ilgili bir açıklama yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti. Kazanın neden ve nasıl meydana geldiği ise olay yeri inceleme ekipleri tarafından araştırılıyor.

Yaşanan kaza, Artvin basın camiasında derin üzüntüyle karşılandı. Tolga Gül’ün ani vefatı, sevenlerini ve meslektaşlarını yasa boğarken, Fatih Tüysüz içinse dualar devam ediyor. Artvin Devlet Hastanesi yetkilileri ise Tüysüz’ün durumunun ciddiyetini koruduğunu belirtti. Kazaya ilişkin gelişmeler, hastane yetkilileri ve emniyet birimleri tarafından titizlikle takip ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Artvin-Erzurum Yolunda Korkunç Kaza: Muhabir Hayatını Kaybetti, Diğerleri Yaralı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!