G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO37,96
CNY4,85
GBP45,68
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,62
GR. ALTIN2.884,49
BTC2.164.574,61

Aziz Yıldırım: “Fenerbahçe Başkanı’nı Kim Şampiyon Yapmak İstemiyor?” açıklamasıyla gündemde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin olağanüstü kongresine katılmama kararı alan eski başkan Aziz Yıldırım, 2 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek toplantıda yer almayacağını belirtti. Aziz Yıldırım, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, toplantının amacının belirsiz olduğunu ve sonucunun ne olacağının net olmadığını vurguladı. Eski başkan, eski yöneticilerin iftara çağrılması konusuna da değinerek kendisine 2 Nisan’daki toplantıya katılması için isimler verildiğini ancak bu çağrıya uymayacağını belirtti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, “Benim başkanlık dönemimde Fenerbahçe’yi şampiyon yapmazlar” şeklindeki sözlerine de tepki gösteren Aziz Yıldırım, “Fenerbahçe Başkanı’nı kim şampiyon yapmak istemiyor? Kim, adı ne? Adını koymadan mücadele olmaz. Biz adını koyduk, FETÖ dedik. Devlet ile FETÖ’yü ayırdık. Bütün camia FETÖ’ye karşı mücadele ettik. Düşmanın adını koyun” şeklinde konuştu. Yıldırım, düşmanın belirlenmediği durumda yapılan açıklamaların hatalı olduğunu savundu ve adının konması gerektiğini söyledi.

Fenerbahçe’nin olağanüstü kongresinde, ligden çekilme konusu başta olmak üzere çeşitli konuların ele alınması bekleniyor. Aziz Yıldırım’ın kararının yanı sıra, diğer eski yöneticilerin de toplantıya gelmemesi söz konusu olabilir. Fenerbahçe camiasında gündem oluşturan bu durum, kulüp içindeki güncel gelişmelerin ve tartışmaların bir göstergesi olarak yorumlanabilir.

Aziz Yıldırım’ın açıklamaları, Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu çalkantılı dönemde camiaya ve taraftarlara nasıl yansıyacak merak konusu olmaya devam ediyor. Eski başkanın şampiyonluk iddiaları ve kongreye katılmama kararı, kulüp yönetiminin ve camianın geleceği üzerinde de belirsizlik yaratabilir. Fenerbahçe camiası, gelecek günlerde yapılacak kongre ve alınacak kararlarla ilgili olarak merakla bekleyişini sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aziz Yıldırım: “Fenerbahçe Başkanı’nı Kim Şampiyon Yapmak İstemiyor?” açıklamasıyla gündemde

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!