G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO38,03
CNY4,84
GBP45,62
EURO/USD1,11
BIST9.861,56
Petrol73,81
GR. ALTIN2.888,93
BTC2.165.946,12

İYİ Parti’nin Yeni Seçim Videosu: #MaskeliBalo’ya Son Veriyoruz!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti, 31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala, seçmenlere mesaj vermek amacıyla yeni bir seçim videosu yayınladı. Parti, sosyal medya platformlarından paylaştığı videoyla, Türk milletini seçeneksizliğe mahkum eden durumun son bulması için sandıklara davet etti.

Yayınlanan video, içerisinde Yeni Türkü’nün “Maskeli Balo” şarkısının melodisini kullanıyor. Videoda, Türk siyasetinde 22 yıldır devam eden duruma eleştiri yapılırken, siyasetçilerin sahte yüzleri ve milletin hakkının yenmesine vurgu yapıldı. Video, “Kapıların önünde ayrıdır ama ardında hep aynıdır yerleri. Milletin hakkını yerken hiç doymaz gözleri. Beslerler hep yalan sözleri. Kendilerinden başka yoktur dertleri. Söz konusu koltukları ise herkesle uzlaşır elleri. Hep kendilerine mecbur zannederler sizleri. Ama artık mecbur değilsiniz. Türk milletini seçeneksizliğe mahkum eden bu maskeli baloyu bitirmek için 31 Mart’ta sandıklara davetlisiniz.” ifadelerini içeriyor.

İYİ Parti’nin seçim videosu, sosyal medyada geniş kitleler tarafından paylaşılarak dikkat çekti. Videoya gelen olumlu yorumların yanı sıra, eleştiri ve destek mesajları da paylaşıldı. Partinin, seçim atmosferine uygun müzik ve sözlerle hazırlanan video, seçmenlerde farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

31 Mart yerel seçimleri, Türkiye genelinde siyasi partilerin yoğun bir şekilde kampanya yürüttüğü önemli bir süreç. Partiler, seçmenlere projelerini ve vaatlerini tanıtmak adına çeşitli iletişim stratejileri kullanıyor. İYİ Parti de, sosyal medya üzerinden yayınladığı seçim videosuyla, seçmenlere partisinin duruşunu ve politikalarını hatırlatmayı amaçlıyor.

31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler, ülke genelinde siyasi hareketliliği artırırken, seçmenlerin tercihlerini belirlemeye devam ediyor. İYİ Parti’nin yayınladığı seçim videosu da, seçmenlerin dikkatini çekerek, partinin seçim sürecine dair mesajını net bir şekilde iletmeyi hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti’nin Yeni Seçim Videosu: #MaskeliBalo’ya Son Veriyoruz!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!