G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO38,03
CNY4,84
GBP45,62
EURO/USD1,11
BIST9.861,56
Petrol73,81
GR. ALTIN2.888,93
BTC2.165.946,12

Bakan Uraloğlu: Yusufeli Köprüsü gelecek ay hizmete açılacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Artvin Yusufeli ilçesinde yapılan köprü çalışmaları hızla ilerliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, köprünün önümüzdeki ay hizmete açılacağını duyurdu. Bakan Uraloğlu, ülkenin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, Yusufeli’nin bu projeye gerekli özveriyi gösterdiğini vurguladı. 685 metre uzunluğunda ve 147 metre ayak yüksekliğinde olan köprü, Türkiye’nin önemli köprülerinden biri olacak. Bakan Uraloğlu, köprü hakkında güzel hatıraları olduğunu ve bu projenin Yusufeli halkına hizmet edeceğini belirtti.

Köprünün teknik detaylarına da değinen Bakan Uraloğlu, itme sürme yöntemiyle inşa edilen köprünün kendi sınıfında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Bakan Uraloğlu, köprünün açılmasıyla Yusufeli’nin ulaşım sorunlarına çözüm olacağını ve bölge halkının hayatını kolaylaştıracağını ifade etti.

Yapımı devam eden köprü projesiyle ilgili olarak önümüzdeki ay içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağını belirten Bakan Uraloğlu, Yusufeli’nin bu büyük projeye destek verdiği için teşekkürlerini iletti. Bakan Uraloğlu, köprünün hizmete açılmasıyla birlikte Yusufeli halkına ve bölgenin ekonomisine olumlu katkı sağlanacağını belirtti.

Yapımı devam eden köprü projesiyle ilgili olarak Bakan Uraloğlu, “Ülkemizin ihtiyaçları var. Yusufeli, bu anlamda gerekli özveride bulundu. Bu köprü ile ilgili güzel hatıralarımız var. Köprü; 685 metre uzunluğunda 147 metre ayak yüksekliğinde, itme sürme dediğimiz bir köprü ve Türkiye’de kendi sınıfında önemli köprülerden bir tanesi. İnşallah önümüzdeki ay içerisinde bu köprüyü bitirerek hizmete açmış olacağız. Yusufeli’nin hizmetine vermiş olacağız. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Artvin Yusufeli ilçesine yapılan köprü projesi, bölgenin gelişimine ve ulaşımına büyük katkı sağlayacak. Projenin tamamlanmasıyla Yusufeli’nin turizm potansiyelinin artması, bölgeye olan erişimin kolaylaşması ve ekonomik canlılığın artması bekleniyor. Bu önemli proje sayesinde Yusufeli ve çevre bölgelerde yaşayan vatandaşlar, daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanına kavuşacaklar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Uraloğlu: Yusufeli Köprüsü gelecek ay hizmete açılacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!