G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO38,03
CNY4,85
GBP45,60
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol72,53
GR. ALTIN2.886,60
BTC2.159.259,46

Aydın Ayaydın: Muğla’ya Umut Işığı Olacak Projelerini Anlattı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur İttifakı’nın Muğla adayı Aydın Ayaydın, CNN Türk’te Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk’e projelerini anlattı. Ayaydın, Muğla’da yapılmayan hizmetler ve belediye tarafından ihmal edilen ilçeler konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Bodrum’a 1500 kişilik bir AKM kuracaklarını belirten Ayaydın, yolla, suyla ve trafikle ilgili pek çok projelerinin olduğunu ifade etti. Sahada ve anketlerde başarılı sonuçlar aldıklarını ve Muğlalıların mevcut belediyeden umutlarını kestiklerini belirten Ayaydın, pazar günü yapılacak seçimde ideolojik düşüncelerin geride kalacağını vurguladı.

Ayaydın, siyaset yapmaya eşitlik ilkesiyle geldiğini ve Muğla’nın hizmet alamadığı durumları gözlemleyerek aday olduğunu söyledi. Yağmur yağdığında her yerin sel götürdüğünü ve sorunları çözmek için aday olduğunu belirten Ayaydın, Muğlalılara gerekli hizmetlerin sağlanması konusunda söz verdi. Kıyıların halka ait olduğunu ve rant amaçlı işgallere karşı çıkacağını belirten Ayaydın, hazine arazilerinde halk plajları oluşturacaklarını dile getirdi.

Muğla’da yaşayanlar, Ayaydın’ın projelerinden umutlu ve belediye tarafından ihmal edilen hizmetlerin artık gerçekleştirilmesini istiyor. Ayaydın’ın seçilmesi halinde Muğla’nın altyapı sorunların çözülmesi, turizmin geliştirilmesi ve kıyılardaki halk plajlarının oluşturulması bekleniyor. Pazar günü gerçekleştirilecek seçimde Muğla halkının kararının belediye başkanlığı koltuğuna kimin oturacağına etki edeceği belirtiliyor. Ayaydın’ın açıklamaları kentte heyecan yaratırken, seçim sonuçları merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aydın Ayaydın: Muğla’ya Umut Işığı Olacak Projelerini Anlattı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!