G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO37,95
CNY4,85
GBP45,63
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,39
GR. ALTIN2.881,80
BTC2.152.826,39

Muş Bulanık’ta Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yakup Kaya’yı Destekledi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimleri öncesi Bulanık ilçesine ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bulanık Belediye Başkan adayı Yakup Kaya ve partililer tarafından karşılandı. Seçim irtibat bürosunda vatandaşlarla bir araya gelen Yılmaz, seçmenlere hitap ederek, Bulanık’a hizmet odaklı bir belediye başkanı seçmeleri gerektiğini vurguladı. Yakup Kaya’nın ekonomik belediyecilik anlayışıyla projelerini hayata geçireceğine olan inancını dile getiren Yılmaz, partisinin desteğini açıkça ortaya koydu.

Yılmaz, AK Parti’nin siyasetinin eser ve hizmet üzerine kurulu olduğunu belirtirken, seçim sürecinde vaat ettikleri projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Siyasetin ideolojilerden ziyade hizmet odaklı olması gerektiğini vurgulayan Yılmaz, Bulanık halkının eser ve hizmet siyasetini destekleyeceğine inancını dile getirdi. Ayrıca, ülkenin birlik ve beraberliğine vurgu yaparak, emperyalist güçlere karşı birlik içinde olunması gerektiğini belirtti.

Muş-Bulanık yolu gibi önemli projelerin programa alındığını ifade eden Yılmaz, Muş’a yapılan yatırımların devam edeceğini ve Bulanık’a da destek olacaklarını söyledi. Tekstil kent konusunda da Yakup Kaya’ya destek sözü veren Yılmaz, halkın tercihinin önemli olduğunu vurgulayarak, Bulanık halkının Yakup Kaya’yı seçeceğine inandığını dile getirdi.

Ziyaretin son bölümünde ise Yılmaz, Ramazan-ı Şerif’i kutlayarak, ülkenin birlik ve beraberliğinin korunması gerektiğini belirtti. Bölgeye huzur ve güvenin getirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Yılmaz, Bulanık halkından Yakup Kaya’ya güçlü destek vermelerini istedi. Son olarak, Bulanık Belediyesi kaynaklarının halkın ihtiyaçlarına harcanacağını ve merkezi hükümetin de desteklerinin süreceğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Muş Bulanık’ta Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yakup Kaya’yı Destekledi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!