G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO38,03
CNY4,84
GBP45,56
EURO/USD1,11
BIST9.895,14
Petrol73,64
GR. ALTIN2.880,54
BTC2.165.343,98

Dörtyol-Payas Yolunda Tır ile Otomobil Çarpıştı: 6 Ölü, 1 Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dakika haberi, Dörtyol-Payas kara yolunda meydana gelen trafik kazasında Şükrü K. idaresindeki 31 AGU 531 plakalı tır, karşı şeride geçerek Mehmet Sönmez yönetimindeki 31 AJP 037 plakalı otomobile çarptı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Otomobil sürücüsü Mehmet Sönmez, eşi Zeynep, çocukları Eray ve Ecrin Sönmez, kayınpederi Zeki ve kayınvalidesi Döndü Kara kazada hayatını kaybetti. Sürücünün çocuklarından 8 yaşındaki Melek Su Sönmez ise yaralandı ve ambulansla Dörtyol Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sonucunda hayatını kaybedenlerin kimlikleri ve aile bağları belirtilirken, yaralı çocuğun durumu ve hastaneye kaldırılma sürecine de değinildi. Tır sürücüsü Şükrü K. ise gözaltına alındı. Hatay Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, kazada hayatını kaybedenlere rahmet dilenirken, yaralıya şifa temennisinde bulunuldu. Ayrıca, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı ve yaşanan kaza hakkında detaylı incelemelerin devam ettiği belirtildi.

Trafik kazası, Dörtyol-Payas kara yolunda meydana geldi ve kaza sonrasında olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada, otomobil sürücüsü Mehmet Sönmez’in ailesi ve kayınpederi ile kayınvalidesi hayatını kaybederken, sürücünün kızı Melek Su Sönmez ise yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Tır sürücüsü Şükrü K. ise gözaltına alındı. Hatay Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kazada hayatını kaybedenlere rahmet dilenirken, yaralıya şifa temennisinde bulunuldu ve olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dörtyol-Payas Yolunda Tır ile Otomobil Çarpıştı: 6 Ölü, 1 Yaralı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!