G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO37,96
CNY4,85
GBP45,68
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,62
GR. ALTIN2.884,49
BTC2.164.574,61

Yeniçağ Gazetesi İnternet Servisi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Erdem Avşar’a Hapis Cezası!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniçağ Gazetesi İnternet Servisi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Erdem Avşar, Sedat Peker’in Serhat Albayrak hakkındaki yolsuzluk iddialarını haberleştirirken mahkeme karşısına çıktı. İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen dava sonucunda Avşar, 1 suçtan beraat ederken, diğer 2 suçtan toplamda 2 yıl 3 ay hapis cezası aldı. Cezası, indirimle birlikte 1 yıl 15 güne düşürüldü.

Hapis cezasının para cezasına çevrilmemesi kararlaştırılırken, Avşar için istinaf mahkemesine başvuru hakkı tanındı. Eğer yapılacak itiraz kabul edilmezse, Yazı İşleri Müdürü Erdem Avşar cezaevine girmek zorunda kalacak.

Peker’in iddialarının gündeme gelmesiyle birlikte medyada geniş yankı uyandıran olayın ardından mahkeme süreci başlamış ve sonuç bugün açıklanmış oldu. Erdem Avşar’ın aldığı hapis cezası, kamuoyunda da büyük yankı uyandırdı.

Yargılama sürecinde Avşar’ın savunmaları ve deliller de dikkate alındı. Ancak mahkeme, 2 suçtan dolayı hapis cezası verilmesine karar verdi. Cezanın indirilmesiyle birlikte ceza miktarı belirlenirken, Avşar’ın geleceği belirsizliğini koruyor.

Erdem Avşar’ın avukatları, hapis cezasına itiraz edeceklerini ve adaletin yerini bulmasını talep edeceklerini belirttiler. İtiraz sürecinin nasıl ilerleyeceği ise merak konusu.

Sedat Peker’in iddiaları ve gündeme getirdiği isimlerle ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Erdem Avşar’ın aldığı cezanın sonucu ne olacak, nasıl bir süreç işleyecek, tüm bu soruların yanıtları önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yeniçağ Gazetesi İnternet Servisi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Erdem Avşar’a Hapis Cezası!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!