G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO37,93
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,11
BIST9.907,94
Petrol73,61
GR. ALTIN2.872,91
BTC2.171.047,36

İmamoğlu: “Sonuçta hiçbir şey bulamadılar!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün akşam SZC TV’de gazeteci Uğur Dündar’ın sorularını yanıtladı. Yerel seçimlere az bir süre kala İstanbul seçimi hakkında son durumu açıklayan İmamoğlu, 5 yıl boyunca Cumhuriyet tarihinin en büyük soruşturmalarını geçirdiklerini belirtti. Sayıştay’ın kendilerine hücum ettiğini ancak hiçbir şey bulamadığını ifade etti. İmamoğlu, denetlenmelerin gerekçeli olması gerektiğini vurgulayarak, bazen bakan ya da Cumhurbaşkanı açıklama yaptıktan sonra müfettişlerin geldiğini söyledi. Seçime 5 gün kala, 5 yılın ardından ortada hiçbir suç unsurunun bulunmadığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir mitingde enflasyon ile ilgili yaptığı açıklamaları eleştiren İmamoğlu, enflasyon konusunda artık ağzına bile almadığını belirtti. Enflasyonla ilgili yaşanan sürecin oldukça zor bir dönem olduğunu ve kime şikayet ediliyorsa garip durumlar yaşandığını ifade etti. İmamoğlu, enflasyon konusunda yapılacak olumsuz açıklamaların gerçekten tuhaf olduğunu belirtti.

İmamoğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar arasında, hakkında açılan ‘ahmak’ davasının olması ve bu süreçte hakkında verilen kararların olumlu olduğunu belirtmesi yer aldı. İmamoğlu, “5 yılın sonunda kimse beni soruşturamadık diyemez. Vallahi Cumhuriyet tarihinin en büyük soruşturmasını geçirdik” dedi.

Belediye başkanı, İstanbul’da yapılan metro çalışmalarıyla ilgili olarak da açıklamalarda bulundu. Sayın Kurum’un toplam metro uzunluğunu hesap etmediğini belirten İmamoğlu, gerçekleştirilen metro çalışmalarının önemine değindi. Ayrıca İmamoğlu, meclis çoğunluğunu alacakları iddiasında bulunarak, 14 ilçede sorun yaşamadıklarını ve bazı ilçelerde oldukça iddialı olduklarını söyledi. Bulundukları ilçelerde halkın kendilerini ödüllendireceğini hissettiklerini belirten İmamoğlu, çalışmalarının halk nezdinde karşılık bulduğunu ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İmamoğlu: “Sonuçta hiçbir şey bulamadılar!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!