G-QXXHXL9JW0
USD34,07
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.869,54
BTC2.178.770,94

SGK’dan 3,3 Milyon Emekliye Müjdeli Haber: 5 Bin TL Promosyon Heyecanı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Mart’taki Kayseri mitinginde yaptığı açıklamaya göre, kamu bankaları emeklilere 8-12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacak. Bu açıklamanın ardından SGK, ölüm aylığı alan 3,3 milyon hak sahibine de 5 bin TL promosyon ödeneceğini duyurdu. SGK’dan yapılan açıklamaya göre, 12,7 milyon emekliye aylık ödemeler Bankalar aracılığıyla yapılmaktadır ve promosyonlar Kamu Bankalarında 8-12 bin lira arasında belirlenmiştir.

SGK’dan yapılan açıklamaya göre, ölüm aylığı alan 3,3 milyon hak sahibine de, başvurmaları halinde 5 bin lira promosyon ödemesi yapılacaktır. Emekli ve hak sahiplerinin bankalara başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Ayrıca SGK, bankaların kendi uygulamaları doğrultusunda promosyon miktarlarını artırabileceklerini belirtti. Diğer bankalarla ilgili çalışmaların sonuçları da ayrıca paylaşılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21 Mart’taki mitinginde emekli promosyonlarına ilişkin müjde verirken, “Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemeleri miktarlarını alınan aylığa göre 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi. Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacak şekilde promosyon ödemeleri yapacağına inanıyorum.” şeklinde konuşmuştu.

Sonuç olarak, emeklilere yönelik promosyon ödemeleri artırılarak 8-12 bin lira arasında belirlenmiştir. SGK’dan aylık alan emekliler ve ölüm aylığı alan hak sahipleri bu promosyonlardan faydalanabilmek için bankalara başvuruda bulunmalıdır. Bankaların promosyon miktarlarını artırabileceklerine dair açıklamalar da yapılmıştır. Diğer bankalarla ilgili çalışmaların neticesi ise daha sonra paylaşılacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
SGK’dan 3,3 Milyon Emekliye Müjdeli Haber: 5 Bin TL Promosyon Heyecanı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!