G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,10
CNY4,85
GBP45,56
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,33
GR. ALTIN2.883,21
BTC2.181.812,94

Anavatan Partisi Cumhur İttifakı’nı Destekliyor: Alanya’da Büyük Hareketlilik!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anavatan Partisi, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nı destekleme kararı aldığını açıkladı. Kararın Anavatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bir törende duyuruldu. Anavatan Partisi Alanya İlçe Başkanlığı görevine atanan Ramazan Durdu Söyler, törende yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı’na sonsuz destek vereceklerini belirtti. Söyler, Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Alanya Belediye Başkan adayı Adem Murat Yücel’e desteklerini dile getirerek, hizmetlerin devam edeceğini vurguladı.

Yücel ise, Anavatan Partisi’ne teşekkür ederek, birlik içinde 31 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkacaklarına inandığını ifade etti. Birliğin gücüyle kazanacaklarını ve hizmete devam edeceklerini belirten Yücel, Anavatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Ramazan Durdu Söyler’e yeni görevinde başarılar diledi. Törende, Anadolu Birliği Partisi Alanya İlçe Başkanı Şükrü Güneri, Demokrat Parti Alanya İlçe Başkanı Hilmi Lök ve meclis üyeliği adayları da yer aldı.

Anavatan Partisi’nin Cumhur İttifakı’nı destekleme kararı, yerel seçimlerde Alanya Belediye Başkan adayı olarak Adem Murat Yücel’i destekleyeceklerini gösteriyor. Alanya’da düzenlenen törende yapılan açıklamalarda, birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıkarken, partiler arasında iş birliği ve dayanışma önem kazanıyor. 31 Mart seçimleri için yapılan bu destek açıklaması, partiler arası ilişkilerin önemini bir kez daha ortaya koyuyor. Yapılan bu iş birliği, Alanya halkına daha iyi hizmet sunmak adına atılmış önemli bir adım olarak görülüyor. Yerel seçimlere sayılı günler kala, partiler arasındaki ittifaklar ve açıklamalar da seçim atmosferini belirlemeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Anavatan Partisi Cumhur İttifakı’nı Destekliyor: Alanya’da Büyük Hareketlilik!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!