G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO38,14
CNY4,85
GBP45,53
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol73,92
GR. ALTIN2.874,62
BTC2.178.989,71

İstanbul’da Ses Getiren AK Parti Mitingi! Şaşırtıcı Rakamlar Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimlerine yaklaşıldığı bu günlerde partiler seçim çalışmalarına hız verdiler. AK Parti, Atatürk Havalimanı’nda “Yeniden Büyük İstanbul Mitingi” sloganıyla miting düzenledi. Mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı İstanbul adayı Murat Kurum da katıldı.

CHP yandaşı gazeteci Şaban Sevinç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul mitingini “fiyasko” olarak nitelendirdi. Sevinç, mitinge katılan kişi sayısının 28-30 bin olduğunu iddia ederek “AKP bitmiş Erdoğan’la halk arasındaki duygusal bağ kopmuş…” şeklinde ifadeler kullandı. Sevinç’in paylaşımı büyük yankı uyandırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise mitingde yaptığı konuşmada, katılımın 650 bin kişi olduğunu açıkladı. Bu rakamın ortaya çıkmasıyla birlikte Sevinç’in manipülatif paylaşımı da gerçek dışı olduğu ortaya çıktı. Sevinç, bu rakamı göz önünde bulundurarak herhangi bir açıklama yapamadı.

Seçim atmosferinin gerilmesiyle birlikte tarafların söylemleri arasında keskin bir ayrım olduğu görülüyor. AK Parti’nin mitingine katılanların enerjisinin düşük olduğu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tepkisiz dinledikleri iddialarına karşın, parti bunun aksini iddia ediyor. Mitingde AK Parti’nin vaatleri ve adaylarına desteklerini göstermek için 650 bin kişinin toplu halde bulunduğu ifade ediliyor.

Sevinç’in paylaşımı ve ardından gelen gerçek rakam açıklaması, seçim atmosferinin ne kadar gerildiğini gösteriyor. Her iki taraf da son ana kadar seçmeni etkilemek ve desteklerini kazanmak için çalışmalarını yürütüyor. Seçim sonuçlarının belirlenmesiyle birlikte hangi parti ve adayın kazanacağı netlik kazanacak. Gözler, 31 Mart yerel seçim sonuçlarına çevrildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Ses Getiren AK Parti Mitingi! Şaşırtıcı Rakamlar Ortaya Çıktı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!