G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,11
CNY4,84
GBP45,47
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,83
GR. ALTIN2.873,31
BTC2.143.304,83

Kremlin Sözcüsü: Hiçbir Ülke Tamamen Terör Tehdidinden Muaf Olamaz!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Moskova’da gerçekleşen terör saldırısı hakkında açıklamalarda bulundu. Peskov, olayın ardından süren soruşturmaya ve istihbarat servislerinin devreye girdiğine değindi. Salı günü gerçekleşen saldırının düzenlendiği örgüt hakkında henüz net bir bilgi olmadığını söyleyen Peskov, DEAŞ’ın olayla ilgili olabileceği ihtimaline dair yorum yapmaktan kaçındı.

Terörle mücadele konusunda her ülkenin potansiyel bir tehdit altında olduğunu belirten Peskov, olayın ardından yoğun bir soruşturma yürütüldüğünü ve henüz kesin bir sonuca varılmadığını ifade etti. Rus istihbarat servislerinin durumu yakından takip ettiğini ve toplumun karşı karşıya olduğu zorluklarla mücadele ettiğini de ekledi.

Peskov, terörle mücadelenin uluslararası iş birliği gerektirdiğini ve bu iş birliğinin şu anda istenilen düzeyde olmadığını dile getirdi. Ayrıca, Moskova’daki terör saldırısıyla ilgili Batı ile herhangi bir temasın olmadığını da vurguladı.

Saldırının Rusya’nın en korunaklı şehri olan Moskova’da gerçekleşmesinin sosyal medyada geniş tartışmalara neden olduğunu aktaran Peskov, insanların farklı duygular içinde olduğunu belirtti. Terör saldırısının insanlarda korku ve endişe yarattığını söyledi.

Son olarak, Peskov, terörizme karşı mücadelenin sadece ulusal değil aynı zamanda uluslararası bir boyutu olduğunu vurgulayarak, bu mücadelede tüm ülkelerin iş birliği yapması gerektiğini belirtti. Henüz saldırıyla ilgili net bir bilgi olmamakla birlikte, Rusya’nın durumu yakından takip ettiğini ve gerekli adımları atacağını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kremlin Sözcüsü: Hiçbir Ülke Tamamen Terör Tehdidinden Muaf Olamaz!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!