G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO38,14
CNY4,85
GBP45,53
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol73,92
GR. ALTIN2.874,62
BTC2.178.989,71

Kadir İnanır Hayranlarını Sevindiren Haber: Uyandırma Kararı Alındı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili kötü haberler ardı ardına gelmeye devam ediyordu. Ünlü oyuncu geçirdiği inme sonucu hastaneye kaldırılmış ve acil bir ameliyata alınmıştı. Durumu ciddiyetini koruyan İnanır, entübe edilmiş ve yoğun bakım ünitesinde takip altına alınmıştı. Ancak, bu kez sevindirici bir gelişme yaşandı.

Usta oyuncunun hayat arkadaşı Jülide Kural, basına yaptığı açıklamada, İnanır’ın durumunun olumlu yönde ilerlediğini belirtti. Kural, İnanır’ın uyandırılacağını ve tüm beden fonksiyonlarında olumlu gelişmelerin olduğunu söyledi. Bu haber, sevenlerini ve hayranlarını sevindirdi.

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da İnanır’ın sağlık durumu hakkında bir açıklama yapmıştı. Koca, ünlü oyuncunun tıkalı olan serebral arter damarının başarılı bir operasyonla açıldığını ve yoğun bakıma alındığını belirtmişti. İnanır entübe edilmiş ve uyutulmuş olarak takip ediliyordu. Ancak, yapılan operasyon ve tedaviler sonucunda durumunda olumlu bir ilerleme gözlemlendiği açıklandı.

Kadir İnanır, Türk sinemasının ve tiyatrosunun önde gelen isimlerinden biridir. Uzun yıllardır sektörde başarılı projelere imza atan ve birçok ödül kazanan İnanır, oyunculuk kariyerine devam etmekteydi. Bu sebeple, sağlık durumuyla ilgili her gelişme büyük bir ilgiyle takip edilmekteydi.

Oyuncunun hayranları, sevenleri ve meslektaşları, İnanır’ın bir an önce sağlığına kavuşmasını ve setlere geri dönerek kariyerine devam etmesini bekliyor. Türk sinemasına büyük katkıları olan Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişmelerin merakla beklenmekte olduğu belirtildi. Hastanede tedavisine devam edilen İnanır’ın, yakın zamanda taburcu olması ve sağlığına kavuşması temennisinde bulunuldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
Kadir İnanır Hayranlarını Sevindiren Haber: Uyandırma Kararı Alındı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!