G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO38,14
CNY4,85
GBP45,53
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol73,92
GR. ALTIN2.874,62
BTC2.178.989,71

İstanbul Valisi Davut Gül, Kadir İnanır’ın Sağlık Durumunu Ziyaret Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Valisi Davut Gül, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören ünlü sanatçı Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, Vali Gül’e İnanır’ın durumuyla ilgili detaylı bilgiler verdi. Vali Gül, ziyaret sırasında Kadir İnanır’ın ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi.

Sanat dünyasının sevilen isimlerinden Kadir İnanır, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altında bulunuyor. Ünlü oyuncunun hastane Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam’dan aldığı bilgiye göre, sağlık durumu hassas bir süreç içeriyor. Bu nedenle, İstanbul Valisi Davut Gül de hastaneyi ziyaret ederek sanatçının son durumu hakkında detaylı bilgi aldı.

Ziyaret sırasında Vali Gül, Kadir İnanır’ın ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Acil şifalar dileyen Vali Gül, sanatçının bir an önce sağlığına kavuşması için dua etti. Hastane çalışanları da Vali Gül’e ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Kadir İnanır’ın tedavi gördüğü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi, son zamanlarda birçok ünlü ismin tedavi gördüğü bir merkez haline geldi. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, sürekli olarak medya tarafından ziyaret edilmesiyle de bilinmektedir.

Sanat camiasında uzun yıllardır önemli bir yere sahip olan Kadir İnanır’ın hastalığı sevenlerini üzmüş durumda. Ancak, gelen iyi haberler ve sağlık durumunun olumlu seyretmesi, sevenlerini de umutlandırmış durumda. Vali Gül’ün ziyareti ise, sanatçıya olan desteklerin devam edeceğini göstermesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir. İnanır’ın en kısa sürede sağlığına kavuşması ve yeniden sevenleriyle buluşması beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Valisi Davut Gül, Kadir İnanır’ın Sağlık Durumunu Ziyaret Etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!