G-QXXHXL9JW0
USD34,07
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.869,54
BTC2.178.770,94

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Depremin merkez üssü, Köyceğiz ilçesine 11 kilometre uzaklıkta bulunurken, depremin çevresindeki yerleşim yerlerinde herhangi bir hasar olmadığı bildirildi. Deprem, bölgede kısa süreli panik yaşanmasına neden olurken, AFAD ekipleri deprem sonrası olası hasarların tespiti için çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe Kaymakamı Ali İhsan Aytaç, depremin ardından yaptığı açıklamada, can ve mal kaybı yaşanmadığını belirterek vatandaşları sakin olmaları konusunda uyardı. Yetkililer, bölgede herhangi bir tsunami tehlikesi olmadığını ve vatandaşların evlerinden çıkmalarına gerek olmadığını vurguladı.

Deprem, Köyceğiz ve çevresinde yaşayan vatandaşlar arasında endişe yaratırken, sarsıntıyı hissedenler sosyal medyada paylaşımlarda bulundu. Vatandaşlar, gece saatlerinde meydana gelen depremin şiddetine dikkat çekerek tedirginliklerini dile getirdi.

AFAD ve yerel yönetimler, depremin ardından bölgedeki çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Ekipler, olası artçı sarsıntıları ve hasarları belirlemek üzere saha çalışmalarına devam ederken, vatandaşlara da deprem anında alınması gereken önlemler konusunda bilgilendirme yapıyor.

Muğla Valiliği, depremin ardından Köyceğiz ve çevresindeki bölgelerde hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirterek, meydana gelen sarsıntının neden olduğu olası deprem etkilerine karşı önlemlerin alındığını duyurdu. Vatandaşlar da AFAD’ın deprem konusundaki paylaşımlarını takip ederek gerekli önlemleri almaları konusunda uyarılıyor.

Depremin etkileriyle ilgili detaylı bilgi veren AFAD, Köyceğiz ve çevresindeki yerleşim yerlerinde herhangi bir hasar tespit edilmediğini ve vatandaşların güvenli bir şekilde evlerine dönebileceklerini açıkladı. Yetkililer, deprem sonrası olası artçı sarsıntıların da normal olduğunu ve panik yapılmasına gerek olmadığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!