G-QXXHXL9JW0
USD34,07
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.869,54
BTC2.178.770,94

Gençlerin İlgisiyle Taçlandırılan Gece Döneri Sahur Programı Büyük Başarıya Ulaştı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın sosyal medya üzerinden duyurduğu Nilüfer Çekici Otoparkı’nda düzenlenen gece döneri sahur programına gençler yoğun ilgi gösterdi. Programda dönerleri Başkan Aktaş ısmarlarken, ayranlar Bursa Milletvekili Mustafa Varank tarafından sağlandı. Başkan Aktaş, gençlerle birlikte döner ayran eşliğinde sahur yaptı ve bol bol sohbet etti.

Başkan Aktaş, sahur programında katılımın yoğunluğundan etkilenerek her ay bir defa gece döneri etkinliği düzenleme sözü verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı, gençler için her zaman yenilikler ve ayrıcalıklar sunmaya çalıştığını belirtirken, gençlik merkezlerinin sayısının artacağını ve burs imkanlarının genişletileceğini açıkladı. Katılımcılara teşekkür eden Başkan Aktaş, Bursa’nın birlik ve beraberlik içinde olmanın önemine vurgu yaptı.

Bursa Milletvekili Mustafa Varank da gençlerin gösterdiği ilgiye teşekkür ederek, Bursa’nın köklü ve değerli bir şehir olduğunu dile getirdi. Varank, Alinur Aktaş’ın arkasında Bursa’nın olduğunu belirterek, gençlerin memnuniyeti ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet ettiklerini ifade etti. Gece boyunca devam eden etkinlikte gençlerle sohbet eden ve hatıra fotoğrafları çektiren Aktaş ve Varank, Bursa için yapılacak hizmetler konusunda duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Aktaş, Bağlarbaşı Mahallesi’nde düzenlenen bir buluşmada mahalle halkıyla bir araya geldi. Meşale ve havai fişek gösterileriyle karşılanan Başkan Aktaş, kentsel dönüşüm ve altyapı çalışmalarının önemine vurgu yaparak, mahalle sakinlerine seslendi. Çöplük sorununa çözüm olarak botanik bir park projesi başlatılacağını duyuran Aktaş, mahalle sakinlerine teşekkürlerini iletti.

Son olarak, Tuna Gençlik Spor Kulübü’nün düzenlediği sahur programına katılan Aktaş ve Varank, gençlik spor kulübü üyeleri ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Yeni dönem projeleri hakkında bilgi veren Başkan Aktaş, Bursa’nın geleceği için heyecanlarının devam ettiğini vurguladı. Programlar, gençlerin ve mahalle sakinlerinin ilgi ve katılımıyla son bulurken, Aktaş ve Varank, halkla iç içe olmanın önemine dikkat çektiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gençlerin İlgisiyle Taçlandırılan Gece Döneri Sahur Programı Büyük Başarıya Ulaştı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!