G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.157.062,69

Şanlıurfa’da Seçim Sürecinde Gerilim Artıyor: YRP Mitingi ve AKP’li Memurun İşkence İddiası!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İddialara göre, İzol’un bu olayın ardından, AKP’li memura işkence yapılmasını göz yumduğu belirtiliyor. Olayın ardından AKP, Yeniden Refah Partisi’nin Siverek ilçesindeki binasına yönelik baskın düzenledi. Bu olay, seçim atmosferinin giderek gerginleştiğine dair işaretler taşıyor.

31 Mart seçimlerine doğru giderken, Şanlıurfa’da da siyasi arenada yaşanan hareketlilik dikkat çekiyor. Yeniden Refah Partisi’nin adayı İzol, AKP’ye karşı sert bir tavır sergilerken, AKP ise geniş kitlelere ulaşmaya çalışıyor. Etnik ve dini çeşitliliğin fazla olduğu Şanlıurfa, seçimde de farklı dinamiklerin etkisinde kalıyor.

Özellikle Yeniden Refah Partisi’nin Şanlıurfa’da yaptığı miting, kentte büyük yankı uyandırmış durumda. Parti lideri Fatih Erbakan’ın konuşmasıyla birlikte, 200 bin kişinin katılım gösterdiği iddia edilen miting, Şanlıurfa tarihinde önemli bir yer tutacak gibi görünüyor.

Yeniden Refah Partisi’nin yükselişi ve AKP’nin kalesi olarak bilinen Şanlıurfa’da yaşanan bu gerginlikler, seçimin sonuçlarını etkileyebilir. Seçimlerin huzur içinde geçmesi ve demokratik bir ortamda sonuçların açıklanması için adımlar atılması gerekiyor. Şanlıurfa seçmeninin de bu süreçte sağduyulu ve sorumlu davranması, demokrasiye olan inancı güçlendirecektir. Gözler, 31 Mart seçimlerinde Şanlıurfa’dan gelecek sonuçlara çevrili durumda.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şanlıurfa’da Seçim Sürecinde Gerilim Artıyor: YRP Mitingi ve AKP’li Memurun İşkence İddiası!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!