G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.157.062,69

Tatvan’da Sobaya Tiner Döken Genç Adam Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Faruk Pavik isimli bir genç, Bitlis Tatvan’daki bir sanayi sitesinde bulunan bir dükkana müşteri olarak gitti. Kış aylarında soğuk hava nedeniyle ısınmak isteyen Pavik, dükkanda bulunan sobaya tiner dökmeye karar verdi. Ancak tinerin sobaya dökülmesi sonucunda aniden alev alan soba, çevresindeki tineri de ateşe vererek bir anda büyük bir yangın çıkmasına sebep oldu. Pavik ise alevler içinde kalarak ağır yaralandı.

Çevredeki diğer vatandaşlar hemen yangına müdahale etmeye çalıştılar ve genç adamı alevlerden kurtarmak için ellerinden geleni yaptılar. Olay yerine hızla gelen itfaiye ekipleri de alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına almaya çalıştılar. Pavik ise acil olarak Tatvan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, buradaki tüm müdahalelere rağmen genç adamın durumu kritikti.

Doktorların tüm çabalarına rağmen Pavik kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Genç adamın ölüm haberi ailesini ve çevresindekileri derin bir üzüntüye boğdu. Pavik’in cenazesi ise Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilecek.

Olayın yaşandığı anlar, güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde Pavik’in tiner döktüğü sobanın aniden alev alması ve genç adamın panik içinde etrafta koşuşturması yer aldı. Çevredekilerin yangına müdahale etmeye çalıştığı ve genç adamın alevler arasında kaldığı anlar da güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan detaylar arasındaydı.

Yetkililer, olayın detaylı bir şekilde soruşturulduğunu ve sorumluların belirlenerek gerekli yasal işlemlerin yapılacağını belirttiler. Aynı zamanda vatandaşlara da soba veya diğer ısınma araçlarını kullanırken dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundular. Benzer acı olayların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması gerektiği vurgulandı. Özellikle kış aylarında yapılan basit hataların büyük trajedilere sebep olabileceği konusunda vatandaşların duyarlı olmaları gerektiği hatırlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tatvan’da Sobaya Tiner Döken Genç Adam Hayatını Kaybetti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!