G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.157.062,69

Erbakan’ın İzinden Giden Partili: ‘Murat Kurum’u Belediye Başkanı Yapmamızı Beklerdi’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Abdurrahman Akyüz, program sırasında yaptığı açıklamada, “Erbakan hoca olsaydı, Murat Kurum’u belediye başkanı yapmamızı beklerdi” çıkışının ardından Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Akyüz, Merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın 2011 yılında dile getirdiği sözleri paylaşarak, Cumhur İttifakı’nı desteklememiz gerektiğini savundu.

CNNTÜRK Masası programına konuk olan Akyüz, Yeniden Refah Partisi’ndeki Cumhur İttifakı yanlısı kesimin varlığına vurgu yaptı. Kendisi hakkındaki disiplin işlemlerini sosyal medya üzerinden öğrendiğini ifade etti. Akyüz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sevdiğini de belirtti.

Abdurrahman Akyüz, Erbakan’ın AK Parti’ye karşı sert bir muhalefet yaptığının hatırlatılması üzerine, “Göstermelik bir muhalefetti” şeklinde cevapladı. Program esnasında, Yeniden Refah Partisi içinde Murat Kurum’un desteklenmesi gerektiği konusunda geniş bir fikir birliği olduğunu dile getirdi ve Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yaptı.

Akyüz, kendisini disiplin kuruluna sevk edilmesinin ardından medyada yer alan haberler hakkında da konuştu. Bu sürecin partisinin fikir ve görüşlerini ifade etme özgürlüğünü engellemediğini ve kendisini anlayışla karşılamalarını istedi.

Yeniden Refah Partisi’nin Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Abdurrahman Akyüz, programda verdiği beyanatlarla gündeme damga vurdu. Partisinin desteklenmesi gereken Cumhur İttifakı’nı önemsediğini ifade eden Akyüz, Erbakan’ın mirasına sahip çıkılması gerektiğini dile getirdi. Akyüz, siyasi çekişmelerin gerisinde bir araya gelmenin önemine işaret etti ve Murat Kurum’un belediye başkanlığına destek verilmesi gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erbakan’ın İzinden Giden Partili: ‘Murat Kurum’u Belediye Başkanı Yapmamızı Beklerdi’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!