G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.149.831,70

Fırat Kalkanı Bölgesinde 2 PKK/YPG’li Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamaya göre, Suriye’nin kuzeyinde bulunan Fırat Kalkanı bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda 2 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi. Yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda tespit edilen teröristlerin saldırı hazırlıkları yaptığı belirlendi. Türk askerleri, teröristlerin bulunduğu noktaya operasyon düzenleyerek teröristleri etkisiz hale getirdi.

Operasyon sırasında herhangi bir Türk askerinin yaralanmadığı belirtildi. Türk Silahlı Kuvvetleri, sivillerin güvenliğini sağlamak ve bölgede terör örgütlerinin faaliyetlerini engellemek amacıyla operasyonlara devam edeceğini duyurdu. Fırat Kalkanı bölgesindeki terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonlar, Türkiye’nin ulusal güvenliğini ve sınır bütünlüğünü koruma amacıyla gerçekleştiriliyor.

Türkiye, Suriye’nin kuzeyindeki terör örgütlerine karşı kararlı bir şekilde mücadelesini sürdürüyor. PKK/YPG gibi terör örgütlerinin sınır ötesindeki faaliyetlerine izin verilmeyeceğini ve gerekli önlemlerin alınacağını açıkça belirtiyor. Türkiye, hem kendi vatandaşlarının güvenliğini sağlamak hem de bölgedeki istikrarı korumak için terör örgütleriyle mücadelesini kararlılıkla yürütüyor.

Son dönemde sınır ötesinde gerçekleştirilen operasyonlar sayesinde terör örgütlerine ağır darbeler vuruldu. Güvenlik güçlerinin koordineli operasyonları sonucunda teröristlerin etkisiz hale getirilmesi, bölgedeki güvenlik risklerini azaltmaya yardımcı oluyor. Türkiye, ulusal güvenliğini tehdit eden her türlü unsura karşı kararlılıkla mücadele ederek bölgedeki istikrarı sağlamaya çalışıyor.

Yapılan operasyonlarla birlikte terör örgütlerine ağır darbeler vurulmaya devam edecek. Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütlerinin sınır ötesindeki faaliyetlerine göz açtırmayacak ve bölgedeki istikrarı korumak için gerekli adımları atmaya devam edecek. Suriye’nin kuzeyindeki terör örgütlerine yönelik operasyonların etkili bir şekilde devam edeceği belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fırat Kalkanı Bölgesinde 2 PKK/YPG’li Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!