G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.142.917,82

Kurtulmuş, Önder İmam Hatipliler Derneği İftar Programında Türkiye’nin Başarılı Camiasıyla Bir Araya Geldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Bağcılar’daki Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda düzenlenen Önder İmam Hatipliler Derneği Geleneksel İftar Programı’nda konuşma yaptı. İmam hatip davasına gönül veren kişilerin bir araya geldiği programda, Kurtulmuş Türkiye’de imam hatiplilerin önemine vurgu yaptı. İlim Yayma Cemiyeti ve İlim Yayma Vakfı’nın imam hatip camiasına yaptığı katkıları övdü ve bugünlere gelinmesinde emeği geçenleri minnetle anlattı. Kurtulmuş, Türkiye’de imam hatip davasının ne kadar başarılı olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bir imam hatip mezunu olduğunu söyledi.

Kurtulmuş ayrıca programda, Ramazan ayında İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği katliamı ve uluslararası hukuka aykırı davranışlarını eleştirdi. Gazze’deki zulme karşı dünyanın sessiz kalmaması gerektiğini ifade etti. Türkiye’nin Gazze’deki olaylara müdahale ettiğini ve uluslararası platformlarda çabalarını sürdürdüğünü belirtti. Ayrıca, Rusya’nın başkenti Moskova’daki terör saldırısını da kınayarak terörün her türlüsünün lanetlenmesi gerektiğini vurguladı.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Türkiye’nin milli siyaset anlayışını benimseyen insanların verdiği mücadeleye vurgu yaptı. Gençlik yıllarında hayal ettikleri ve hedef koydukları şeylerin gerçekleştiğini söyledi ve Türkiye’nin önümüzdeki dönemde de hakkaniyetli bir dünya sisteminin oluşumuna öncülük edeceğine inandığını belirtti. Kurtulmuş, Türkiye’nin sözünün güçlü olması gerektiğini ve barış ve adalet için çalışılması gerektiğinin altını çizdi.

Son olarak, Kurtulmuş Sivaslılar İftar Buluşması’na da katıldı ve Sivaslılar tarafından hediye takdim edildi. İftar programı ve katılımcılarla fotoğraf çekilmesinin ardından etkinlik sona erdi. Kurtulmuş’un konuşmaları ve katıldığı etkinlikler, Türkiye’nin iç ve dış politikadaki duruşunu vurgulayan önemli mesajlar içeriyordu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kurtulmuş, Önder İmam Hatipliler Derneği İftar Programında Türkiye’nin Başarılı Camiasıyla Bir Araya Geldi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!