G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.147.629,35

Kaçak Yollarla Getirilen Araba Motorları Operasyonla Ele Geçirildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, yurt dışından kaçak yollarla Samsun’a araç motoru getirilip satıldığı bilgisine ulaştı. Bu bilgi doğrultusunda Canik ilçesinde bulunan bir iş yerine operasyon düzenlendi. İş yerinde yapılan aramalarda, piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 600 bin lira olan 8 gümrük kaçağı lüks otomobillere ait motor ele geçirildi. Operasyon sonucunda E.Ö. isimli şüpheli hakkında ‘kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet’ suçundan işlem yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yurt dışından kaçak şekilde getirilen araç motorlarının Samsun’da satıldığı bilgisine ulaştı ve bu bilgi doğrultusunda harekete geçti. Canik ilçesinde bulunan bir iş yerinde yapılan operasyonda, piyasa değeri 1 milyon 600 bin lira olan 8 gümrük kaçağı lüks otomobillere ait motorlar ele geçirildi. Operasyon kapsamında şüpheli E.Ö. ‘kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet’ suçundan işlem görerek adli makamlara sevk edildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, yurt dışından Samsun’a getirilen araç motorlarının kaçak yollarla satıldığı ihbarını aldı. Bu ihbar üzerine Canik ilçesinde bir iş yerine operasyon düzenleyen ekipler, 1 milyon 600 bin lira değerindeki 8 gümrük kaçağı lüks otomobil motorunu ele geçirdi. Operasyon sonucunda E.Ö. isimli şüpheli hakkında ‘kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet’ suçundan işlem yapıldı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, yurt dışından kaçak yollarla getirilen araç motorlarının Samsun’da satışa sunulduğu bilgisine ulaştı. Bu bilgi üzerine Canik ilçesinde bulunan bir iş yerine operasyon düzenleyen ekipler, 8 gümrük kaçağı lüks araç motorunu ele geçirdi. Operasyon esnasında E.Ö. isimli şüpheli ‘kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet’ suçundan adli işlemlere tabi tutuldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kaçak Yollarla Getirilen Araba Motorları Operasyonla Ele Geçirildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!