G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.149.831,70

Mansur Yavaş: “Keşke Ben de Oy Verseydim” dedirteceğim!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Adayı Mansur Yavaş, Sözcü TV’de gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yavaş, 31 Mart yerel seçimlerinde yüksek oranda oy beklediğini belirtti. Pandemi döneminde Ankara’da dayanışma örneği sergilediklerini ifade eden Yavaş, herkesi kucaklayarak çalıştıklarını vurguladı. Geçen seçim oy vermeyenleri bu sefer pişman edeceğini ve ‘Keşke ben de oy verseydim’ dedirteceğini belirtti.

Yavaş, yüksek bir oy oranı beklediğini ve Ankara’nın konuşulmaya devam ettiğini söyledi. Ankara seçimlerinde alınan oyların üstüne çıkarak yüzde 51’in üzerinde bir oy almayı hedeflediğini ifade etti. Amacının, Mansur Yavaş belediyeciliği kavramını Türkiye genelinde oturtmak olduğunu belirtti. Güzel bir isim bırakarak zirvede Ankara’yı terk etmek istediğini ve bir daha aday olmayacağını net bir şekilde açıkladı.

Yavaş ayrıca pandemi döneminde zor durumda olan insanlara destek olmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Siyasette hiç kimsenin dışlanmadığını ve herkesi kucaklayarak çalıştıklarını dile getirdi. Oylarını artırarak Ankara’da güzel bir sonuç elde etmek istediğini ifade eden Yavaş, önemli olanın güzel bir isim bırakmak ve zirvede bırakmak olduğunu vurguladı.

Yavaş, seçim döneminde karşılaştığı eleştirilere karşı her zaman uygun bir dil kullanmaya özen gösterdiğini belirtti. Siyasi parti genel başkanlarının kendisiyle ilgili attığı tweetlere de karşı olumsuz bir tavır sergilemediğini ifade etti. Yavaş, geçen seçimde oy vermeyenlerin bu sefer kendisine oy verebileceğine inandığını ve Ankara’yı daha iyi bir yöne taşımak için çalışmalarına devam edeceğini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mansur Yavaş: “Keşke Ben de Oy Verseydim” dedirteceğim!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!