G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.157.062,69

TDV Devr-i Âlem Gençlik Fuarı Başvuruları Başladı! Bu Yılın Teması ‘Medya ve Bilinç’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (TDV KAGEM) tarafından düzenlenen TDV Devr-i Âlem Gençlik Fuarı, bu yıl “Medya ve Bilinç” temasıyla Ankara Kocatepe Camii Fuar alanında gerçekleştirilecek. 10-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacak olan fuara başvurular başladı.

Fuarın dokuzuncu versiyonunda belirlenen tema “Medya ve Bilinç” olarak kararlaştırıldı. Bu tema doğrultusunda gençlerin medya kullanımı, okur-yazarlığı ve yönetimi konusunda bilinçlendirilmesi ve iletişim becerileri gelişmiş gençlerin bir araya gelmesi hedefleniyor. Yeni medya ve iletişim çağında gençlerin medya konusundaki farkındalıklarının artırılması ve yeni ufukların açılması amaçlanıyor.

Fuarda medya ile ilgili panel, konferans, söyleşi, seminer, sergi, atölye çalışmaları, tasarım yarışmaları ve çizgi medya gibi çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Aynı zamanda gençler, fuarda gerçekleştirdikleri çalışmaları #bilinçli1gençlik etiketiyle paylaşabilecekler.

Başvuru yapmak isteyen gençler, 31 Mart 2024 tarihine kadar https://forms.office.com/r/s5nnTRm2Qs linki üzerinden başvuru yapabilecekler. Başvuruların tamamlanmasının ardından fuar için hazırlıklar hız kazanacak.

TDV Devr-i Âlem Gençlik Fuarı, gençlerin medya alanındaki bilinçlerinin artırılmasını ve iletişim becerilerinin geliştirilmesini amaçlayan önemli bir organizasyon olarak dikkat çekiyor. Gençlerin medya konusundaki farkındalıklarını artırmak ve yeni bilgiler edinmelerini sağlamak için düzenlenecek etkinlikler, gençler arasındaki iletişimi güçlendirecek.

Katılımcıların geniş bir yelpazede medya ile ilgili konuları ele alacağı fuar, gençlerin kendilerini ifade etmelerine ve medya alanında yeteneklerini sergilemelerine olanak tanıyacak. Bu yılki tema doğrultusunda yapılan planlamalarla, gençlerin medya alanında bilinçlenmelerine katkı sağlanacak ve yeni ufuklar açılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TDV Devr-i Âlem Gençlik Fuarı Başvuruları Başladı! Bu Yılın Teması ‘Medya ve Bilinç’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!