G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.140,74

İstanbul’da Organize Suç Örgütüne Büyük Darbe! 40 Şüpheli Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul’da düzenlenen “Mahzen-17” operasyonlarında elebaşılığını cezaevinde bulunan Ümit Değirmenci’nin yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini belirterek operasyonlarda elebaşının yönettiği organize suç örgütü üyesi 40 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacaklarını ve adalete teslim edeceklerini belirtti. Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda suç örgütü üyelerinin çeşitli suçları işlediği tespit edildi.

Operasyonlar sonucunda 23 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet av tüfeği, uyuşturucu madde, fişek, telsiz, çelik yelek, döviz ve Türk lirasına el konuldu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da operasyonları gerçekleştiren polisler ve emniyet görevlilerini tebrik etti. Operasyonlar kapsamında yapılan bu başarılı operasyonlar sonucunda elebaşılığını cezaevinde bulunan Ümit Değirmenci’nin organize suç örgütü çökertildi ve 40 suçlu yakalandı.

Operasyonlar sırasında elebaşı tarafından yönetilen organize suç örgütünün; kasten yaralama, uyuşturucu madde imal ve ticareti, nitelikli yağma, yasadışı silah ticareti, mala zarar verme, tehdit ve hakaret suçlarını işlediği belirlendi. Bu suçlar üzerine gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde birçok suç malzemesine el konuldu ve suç örgütünün faaliyetlerine son verildi. Operasyonları yürüten emniyet güçleri ve polis ekipleri büyük bir titizlikle çalışma yaparak suç örgütünün faaliyetlerinin sonlandırılmasını sağladı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, operasyonların başarılı bir şekilde sonuçlanması ve suç örgütü üyelerinin yakalanması nedeniyle operasyonları gerçekleştiren emniyet güçlerini tebrik etti. Operasyonların amacı, suç örgütlerinin etkin bir şekilde çökertilmesi ve organize suçlarla mücadelede kararlı bir tutum sergilenmesiydi. Bu doğrultuda yapılan operasyonlar sonucunda bir suç örgütünün daha etkisiz hale getirilmesi başarıyla gerçekleştirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Organize Suç Örgütüne Büyük Darbe! 40 Şüpheli Yakalandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!