G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.152.494,31

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Su Ürünleri Hali’nde Esnaflarla Buluştu ve Yenileme Projesi Açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında bugün sabah İzmir Su Ürünleri Hali’nde esnaflar ile buluştu. Hal esnafı tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Dağ’a, Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Hayrettin Uçak, AK Parti Buca İlçe Başkanı İbrahim Şengör, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcıları Emre Cemil Ayvalı ve Ömer Arvas eşlik etti.

Ziyaret sırasında esnafın sorunlarını dinleyen Hamza Dağ, daha sonra İzmir Balıkçı İş Adamları Derneği’ni (İBİAD) ziyaret etti. Dernek başkanı Mehmet Şahin Çakan ve hal esnafı ile birlikte sahur yapan Dağ, açıklamalarda bulunarak 30 ilçe belediye başkan adayı ile birlikte 1 Nisan’dan itibaren daha yoğun bir tempo ile çalışacaklarını ve birçok önemli projeyi hayata geçireceklerini belirtti. Balıkçı halinin yenilenme zamanının geldiğini söyleyen Dağ, otogar, sebze meyve hali ve balıkçı halinin 90’lı yıllarda yapıldığını ve görev süreleri boyunca gerek yenileme gerekse yeni bir balıkçı hali inşası konusunda adımlar atacaklarını ve trafiği rahatlatmak için otobana çıkış ile ilgili çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.

Hamza Dağ ve beraberindeki heyet, esnaf ziyareti ve İBİAD ziyaretinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak seçim çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdiler. Dağ, İzmir’in tarihi ve kültürel zenginliklerine vurgu yaparak, şehrin daha da gelişmesi ve ilerlemesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Ayrıca, şehrin ekonomik anlamda da kalkınması ve iş imkanlarının artırılması için çalışacaklarını belirtti.

Son olarak, Hamza Dağ ve beraberindeki heyet, İzmir Su Ürünleri Hali’nden ayrılarak seçim çalışmalarına devam ettiler. Esnaf ziyaretlerinin ardından İzmir’in farklı bölgelerindeki programlara katılacak olan Dağ, seçim öncesi halkın sorunlarını dinlemeye ve çözüm sunmaya devam edeceklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Su Ürünleri Hali’nde Esnaflarla Buluştu ve Yenileme Projesi Açıkladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!