G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,62
CNY4,85
GBP44,88
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
Petrol77,16
GR. ALTIN2.876,71
BTC2.089.392,57

9 Günlük Kurban Bayramı Tatilini İstanbul’da Geçirenler İçin Adalar’a Uzun Kuyruk!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da 9 günlük Kurban Bayramı tatilini geçirenler, güzel havayı fırsat bilerek Adalar’a gitmek için Kadıköy’deki Vapur İskelesi’ne akın etti. Sabahın erken saatlerinde iskeleye gelenler, vapura binmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Tatilin son gününde Adalar’a gitmek isteyenler, kalabalık nedeniyle uzun süre kuyrukta beklemek zorunda kaldı.

Uğur Batmaz adındaki bir kişi, “Hava sıcak tabii. İstanbul’da kalan ve tatile gidemeyenler için en güzel değerlendirme şekli Adalar’a gitmek. Bakalım bu sırayı bekliyoruz. Bir şekilde ulaşacağız” şeklinde konuştu. Arkadaşlarıyla birlikte Adalar’a gidecek olan Berra Koçan ise, “Bayramın son gününü Adalar’da geçirmek istedik. Ama büyük bir yoğunluk var şu anda. Bekliyoruz bakalım umarım güzel geçer. Uzun bir kuyruk var, bayağıdır da bekliyoruz. Arkadaşlarımla birlikte denize gireceğiz, daha sonra Adalar’ı gezmeyi düşünüyoruz. Güzel bir gün geçirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Barış Yıldız adındaki bir diğer kişi ise, kuyrukta arkadaşını beklediğini belirterek, “Yoğunluk var bekleyeceğiz artık. Ada’ya gideceğim, kafaya koydum gitmeyi. Hastaydım daha yeni iyileştim. Gidip biraz gezelim dedik” dedi. Tatilin son gününde Adalar’a gitmek isteyenler, vapur seferlerine yetişebilmek için uzun kuyruklarda beklemek zorunda kaldılar. Tüm zorluklara rağmen, denizin ve Adalar’ın keyfini çıkarmak için sabırla bekleyenler, güzel bir gün geçirmeyi umut ediyorlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
9 Günlük Kurban Bayramı Tatilini İstanbul’da Geçirenler İçin Adalar’a Uzun Kuyruk!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!