G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,54
CNY4,84
GBP44,81
EURO/USD1,10
BIST8.948,12
Petrol76,08
GR. ALTIN2.873,80
BTC2.123.442,76

81 İlde Renkli 19 Mayıs Kutlamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Türkiye genelinde coşkuyla kutlandı. İstanbul başta olmak üzere 81 il, Türk bayrakları ve Atatürk resimleriyle donatıldı. Bazı illerde sanatçılar konser verirken, etkinlikler düzenlendi.

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde 19 Mayıs Gençlik Festivali düzenlendi. Festivalde Rengarenk Beşiktaş Koşusu ve şarkıcılar Hadise ile Murda’nın konserleri gerçekleşti.

Şişli ilçesinde, Şişli, Beşiktaş ve Beyoğlu Belediyeleri tarafından düzenlenen “Hep Birlikte 19 Mayıs Gençlik Festivali” kapsamında Duman grubu konser verdi. Binlerce kişi, Duman’ın şarkılarıyla coşkulu anlar yaşadı.

Gaziosmanpaşa ilçesinde şarkıcı Emre Aydın konser verdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde Aydın, en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Beylikdüzü ilçesinde Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın katılımıyla 105. yıl coşkusu yaşandı. Şarkıcı Emir Can İğrek sahne alarak renkli görüntüler oluşturdu.

Avcılar’da düzenlenen yürüyüşe Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara da katıldı. Yürüyüşün ardından sanatçı Gülşen, vatandaşlara unutulmaz bir konser verdi.

Kırıkkale Belediyesi’nin organizasyonuyla kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda yerel şarkıcı Mert Kaya’nın ardından ünlü şarkıcı Kubat sahne aldı. Binlerce hayranıyla buluşan Kubat, unutulmaz anlar yaşattı.

Aydın, her yıl olduğu gibi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Şarkıcı Simge, Aydın’da 40 bine yakın vatandaşın katılımıyla unutulmaz bir konser verdi.

Antalya’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, fener alayı ile kutlandı. Binlerce kişinin katıldığı alayda 400 metrelik Türk bayrağı eşliğinde yürüyüş yapıldı. Antalyalılar, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutladılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
81 İlde Renkli 19 Mayıs Kutlamaları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!