G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

80’lerin Özlenen Yanlarına Övgü: Hatıran Yeter Filminin Başrol Oyuncusu Sümeyye Aydoğan ve Yönetmeni ile Unutulmaz Bir Buluşma

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sümeyye Aydoğan ve Ömer Faruk Yardımcı ile yapılan röportajda, filmdeki duyguyu anlatmaya çalıştılar. Sümeyye Aydoğan, kariyerinde hızlı bir yükseliş yaşadığını ancak bunun tamamen şansa bağlı olmadığını ve kendi çabasıyla gerçekleştiğini belirtti. Ömer Faruk Yardımcı ise “Hatıran Yeter” filminin 80’lerin nostaljik ve özlenen yanlarını yansıttığını, aile bağlarına, komşuluğa ve dostluğa vurgu yaptıklarını ifade etti.

Sümeyye Aydoğan’a ait olan ana karakter Leyla’nın sağır ve dilsiz olması, onun için zorlayıcı bir deneyim olduğunu ancak gerçek yaşamlarda engellilerin gücünü gözlemlediğini ve karakterinin güçlü olduğunu belirtti. Ömer Faruk Yardımcı ise “Hatıran Yeter” filminin yönetmeni olarak, işitme engellilerin filmde doğru bir şekilde temsil edilmesine önem verdiğini ifade etti.

Aşkın iyileştirici gücünü ve sabır ve bekleyişi vurgulayan filmde, Sümeyye Aydoğan ve Ömer Faruk Yardımcı, gerçek aşkın fedakarlık gerektirdiğini ve iyileştiremeyeceği şey olmadığını dile getirdi. Ayrıca, Sümeyye Aydoğan, filmin hatırasının kendisi için çok değerli olduğunu ve ailenin her zaman onun için önemli olduğunu söyledi. Ömer Faruk Yardımcı ise filmin tüm yılını kapladığını ve onun için hatıralarının uzun yıllar yeteceğine inandığını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
80’lerin Özlenen Yanlarına Övgü: Hatıran Yeter Filminin Başrol Oyuncusu Sümeyye Aydoğan ve Yönetmeni ile Unutulmaz Bir Buluşma

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!