G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,85
CNY4,88
GBP45,43
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,68
GR. ALTIN2.924,70
BTC2.079.425,42

8 kişi gözaltında, 3 şüpheli tutuklandı: Kavga sonucu ölüm olayıyla ilgili gelişmeler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde meydana gelen olayda, K.E. (51) ile oğulları E.E. (33) ve A.E. (30) ile Halil Kızıltepe (35) arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Tartışmanın büyümesiyle Kızıltepe, tabancayla vurularak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak hastaneye kaldırılan Kızıltepe, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay sonrasında yapılan detaylı soruşturmada 8 kişi şüpheli olarak belirlendi ve il merkezi ile çevre ilçelerde gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 8 şüpheliden K.E., E.E. ve A.E. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olaya dair detaylar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, silahın bir kişi tarafından alınarak başkasına verildiği ve sokakta oluşan kalabalık anlar net bir şekilde görülüyor. Ayrıca, olay sonrasında silahın kaybolmaya çalışıldığı iddiaları da görüntülerde yer alıyor.

Olay, Akçadağ ilçesinde birçok vatandaşı endişelendirirken, polis ekipleri de soruşturmayı titizlikle yürütmeye devam ediyor. Yetkililer, olayın tamamen aydınlatılması için gereken tüm adımların atılacağını belirtti. Kızıltepe’nin acı sonuyla sonuçlanan olay, Akçadağ halkını derinden üzdü. Olayın nedeni ve detaylarına ilişkin ise soruşturma sürüyor.

Şüphelilerin tutuklanması ve adli sürecin devam etmesi beklenirken, Akçadağ ilçesindeki huzur ve güvenin sağlanması için polis ekipleri tedbirlerini artırdı. Vatandaşlar, benzer olayların bir daha yaşanmaması ve huzur ortamının korunması adına yetkililerden gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyor. Olayla ilgili gelişmeler yakından takip edilirken, şüphelilerin mahkeme süreci merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
8 kişi gözaltında, 3 şüpheli tutuklandı: Kavga sonucu ölüm olayıyla ilgili gelişmeler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!